Intel te premiaza!

Cei de la Intel lanseaza prima lor campanie pe Facebook pentru utilizatorii din Romania. De fapt, este o competitie numita “Test de personalitate Intel – Ce laptop ti se potriveste?”, cu premii destul de consistente as putea spune: o excursie de trei zile la Amsterdam pentru doua persoane, transport cu avionul, cazare 2 nopti la un hotel de 5 stele si un laptop de ultima generatie cu procesor Intel® Core™ i5. Super premii, nu?

Testul de personalitate consta din zece intrebari la care nu exista raspunsuri incorecte. Pe baza acestora aflam ce fel de laptop ni se potriveste: unul de gaming sau unul multimedia, un netbook sau vreun ultraportabil.

Pentru a participa la campanie trebuie sa deveniti FANI ai paginii , sa parcurgeti si sa comentati pe rezultatul obtinut.

Deci, eu ma si apuc de Quiz. Imi urez bafta! 😀 Hai sa fiu dragut, va urez si voua bafta!

PS. Rezultatul testului meu: Imi Trebuie un Netbook! Prea tare, parca m-ar cunoaste.. 😀

One thought on “Intel te premiaza!

 • March 31, 2010 at 7:19 am
  Permalink

  Multumim pentru link!
  Rezultatul… nici nu ma mira :))
  “Ai auzit de Arnold Schwarzenegger? Pe lângă tine, e un copil. Eşti gurul tuturor PC-urilor puternice, un bun strateg, ai în tine spiritul de competiţie şi îţi place să câştigi. Nu pierzi nicio oportunitate de a-ţi testa limitele. Nu aş îndrăzni să te provoc, dar aş fi onorat dacă aş face parte din aceeaşi echipă cu tine. Stilului tău de personalitate i se potriveşte un laptop de gaming, cu grafică excelentă şi mult spaţiu pentru stocare, precum şi cu performanţă superioară. Poţi alege un laptop Dell Studio 1557 cu procesor Intel® Core™ i7 820QM”

  Cu toate astea, daca as primi un Dell, probabil l-as vinde si mi-as lua ori un Lenovo W700DS ori un Lenovo T510, dar alegerea ar tine mai mult de cat chef de carat as avea in ziua respectiva 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *