3D by Sony

A fost o saptamana dinamica pentru 3D in Romania. Am avut parte de  lansari de televizoare sau tehnologii 3D de la LG (Vineri), Panasonic (Marti), Samsung (Miercuri), nVidia(Joi dimineata) si, din nou, LG (aseara). Nu cred ca au mai avut loc pana acum atat de multe lansari intr-o perioada atat de scurta si toate, culmea, pe aceeasi tema.

Ultimii dar nu cei din urma, au fost astazi, cei de la Sony. Au organizat un mic workshop in care ne-au explicat dar am si vazut cum functioneaza 3D-ul lor.

De altfel, cei de la Sony, cred ca au cele mai importante atuuri pe aceasta noua piata. De ce? Pai, sunt singurii care au la dispozitie intregul flux pentru 3D, ca sa ma exprim mai plastic, intregul drum parcurs de la Ou la Gaina (sau invers ­čśÇ ).

Sa le luam pe rand:

1. Au camere video care pot filma in 3D, au echipamente performante pentru editarea 3D, deci produc continut.

2. Au playere si software compatibile 3D. Sa nu uitam ca au si o consola de jocuri (PS3) care in curand va primi un update pentru jocurile 3D.

3. Au propria casa de productie Video si Audio care poate produce continut extrem de repede.

4. Si, Au si televizoare 3D pe care putem sa ne bucuram de continut 3D.

Vedeta prezentarii  a fost televizorul HX800 cu un ecran LED cu diagonala de 46 de inchi si rezolutie full HD. Are o rata de refresh de 200 Hz si tuner HD incorporat. Va fi disponibil in Romania incepand cu luna iunie.

Mi-a placut si 3D-ul celor de la Sony. Au avut cateva imagini video 3D, filmate sau din jocuri, extraordinare.

Sa nu ma intrebati care dintre cele 5 3D-uri pe care le-am experimentat pana acum se vede cel mai bine. Pur si simplu nu stiu. Sau nu vreau sa iau partea vreunui producator in defavoarea altuia. Pe toate am avzut ceva care mi-a placut. Fiecare producator a avut prezentarea proprie care se vedea bine pe televizorul lui. O parere mai exacta ti-o poti face atunci cand vezi aceleasi prezentari sau filme pe toate.

Pe de alta parte, cu cat sunt mai multi playeri pe aceasta piata, cu atat vom avea mai mult de castigat noi, posibilii cumparatori. Vom avea parte de calitatea cea mai buna la preturi care vor scadea repede.

2 thoughts on “3D by Sony

  • April 22, 2010 at 8:37 pm
    Permalink

    Ce bine de tine domÔÇ×le. Ai vazut toata saptamana trecuta doar 3D:D. Eu am fost doar la LG si Sony.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *