Asus: Lansare oficiala EEE Keyboard

Oamenii de la Asus habar nu au de distractie si de importanta zilei de 1 Mai. Chiar ieri, in timp ce toata planeta era iesita la iarba verde si sarbatorea la un gratarel, alaturi de un paharel de bere, mareata ziua a Muncii, ei nu s-au oprit deloc din activitate si au lansat (in sfarsit) mult asteptatul PC intr-o tastatura, adica EEE Keyboard-ul.

Configuratia consta in batranul procesor Atom N270, alaturi de 1GB RAM si de stocarea pe SSD de 16 sau 32 GB. Are boxe si microfon incorporate iar bateria interna ii poate asigura o autonomie teoretica de pana la 4 ore. Poate fi conectat la orice televizor sau monitor HD, atat prin portul VGA, prin cel HDMI dar si prin intermediul unei conexiuni wireless de banda larga (UWB) care ii poate asigura ratele de transfer necesare rularii videoclipurilor HD intr-o raza de 5 metri. Primim la pachet si adaptorul necesar pentru realizarea conexiunii wireless.

Sa nu uitam de micutul ecran tactil de 5 inchi, cu suport multitouch, care poate fi utilizat atat pentru manevrarea cursorului pe ecran dar si pentru accesarea rapida a programelor preferate.

Lucreaza inca pe vechiul XP dar, in curand,┬á cred ca vom avea partea de un upgrade atat pe partea de software cat si pe cea hardware pentru ca nu cred ca se mai produce Atom-ul N270. ­čśÇ

2 thoughts on “Asus: Lansare oficiala EEE Keyboard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *