Benq: Televizoare LED la preturi mici

Benq lanseaza in Romania primele televizoare LED de dimensiuni reduse, cu o grosime de 19 mm si diagonale ale ecranelor de 21.5 si 23.6 inchi, care isi pot dovedi utilitatea in camerele de dimensiuni mici, in special in dormitoare.

Cele doua modele cu pricina, ML2241 si ML2441, folosesc cu 40% mai putina energie decat LCD-urile, au un contrast dinamic de 5.000.000:1, timp de raspuns de 5ms si pot afisa rezolutii full HD, 1920×1080. Au tuner DVB-T integrat care permite, in anumite conditii, receptionarea semnalului TV SD sau HD cu o simpla antena de camera.

Un alt accesoriu care nu poate fi neglijat este player-ul multimedia incorporat care poate rula, de pe un suport USB, fisiere audio/video in format H.264, MPEG4, MKV, AVI, MPG, DivX, inclusiv cu subtitrari. Nici la partea de conectica nu sta rau deloc, avand porturi sau sloturi D-Sub, 3xHDMI 1.3, DVI, Scart, AV, Video Component, Video Composite, S-video, SPDIF(optic), PC audio, USB 2.0.

Pot fi transformate si in adevarate tablouri digitale (ca nu prea mai putem sa le zicem rame foto) pe care pot fi afisate imaginile care va plac. Bineinteles ca pot fi utilizate foarte bine si ca monitoare pentru pc-urile voastre.

Modelul ML2441 este disponibil pe emag.ro la un pret de 1299 Lei

One thought on “Benq: Televizoare LED la preturi mici

  • May 12, 2010 at 6:10 pm
    Permalink

    Bune televizoarele de la Benq, am auzit numai de bine despre ele. Preturile la televizoarele cu led , in general, nu numai la benq, au mai scazut in ultima perioada, si cred ca se merita achizitionate (am vazut preturi pe http://televizoare.pricer.ro/ , chiar in ultimile luni cred ca au scazut cu aproximativ 20%).

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *