GPS-uri sexy de la Garmin

Cei de la Garmin au lansat o noua serie de GPS-uri, nüvi 3700, subtirele si cu un aspect spectaculos, ce sa mai, sexy. Fiind cele mai subtiri GPS-uri dedicate din lume, cu o grosime de numai  9mm, pot fi utilizate la fel de bine in masina dar si in plimbarile pe jos, pentru ca incap foarte usor intr-un buzunar.

Avem la dispozitie 3 modele, 3790T, 3760T si 3750 cu un ecran de 4.3 inchi care are incorporate functii multitactile. Acestea ne ajuta sa facem zoom (atingand de doua ori harta), sa schimbam perspectiva de la formatul 2D la cel 3D si sa rotim harta la 360 de grade (tragere cu două degete). Pentru evitarea atingerilor nedorite, modelele nüvi 3700 dispun de un sistem de blocare a ecranului, astfel inca putem porni sistemul, dupa care sa-l introducem in buzunar si sa pornim la plimbare.

Noua serie ne promite un nivel superior al detalierii hartilor, avand la dispozitie perspectiva 3D atat pentru cladiri dar si pentru imprejurimi si relief, fapt care asigura o constientizare totala a drumului si imprejurimilor. Norocosii posesori ai modelelor 3790T sau 3760T, in special cei din tarile dezvoltate (nu este cazul la noi), vor dispune de alerte de trafic gratuite pe viata. De asemenea, de pe site-ul www.garmin.com poate fi descarcat modulul terestru cityXplorer, util in plimbarile pe jos si la folosirea mijloacelor de transport in comun din zona ni care ne aflam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *