Concurs Philips: And the Winner is…

Iata ca a sosit si momentul mult asteptat de cativa dintre voi, cel in care veti afla cine a castigat Rama Foto Digitala Philips. Cred ca aveti emotii..

Inainte, totusi, as vrea sa “analizez” un pic dorintele pe care voi le aveti de la Philips, o marca care garanteaza calitatea produselor sale, dupa cum majoritatea ati afirmat. Adica, cam ce v-ati dori sa va cumparati de la ei, care sunt optiunile voastre. Cel putin cele exprimate pe acest mic blog.

Se pare ca acestea se indreapta mai mult catre gama produselor destinate bucatariei si celor de ingrijire personala. Astfel, 27.27% va doriti produse utile in bucatarie, un robot, o cafetiera, un steamer sau un gratar electric si 26.14% va doriti produse destinate ingrijirii personale, de genul aparatelor de ras, epilatoarelor sau placilor de indreptat parul. Interesant, nu?

In optiunile voastre, ale celor care au participat la acest concurs, urmeaza gama de televizoare cu un 18.18% alaturi de produse electronice de genul sistemelor home theater sau dvd-playerelor portabile, cu 13.64%.

Electrocasnicele (aspiratoare sau fiare de calcat) ocupa 7.95 procente din optiunile voastre iar ramele foto 6.82%.

Dupa cum vedem, cei de la Philips sunt mai recunoscuti si mai cautati la noi pentru produsele din categoria celor electrocasnice, bucatarie sau ingrijire personala, produse pe care toata lumea le apreciaza pentru calitatea si fiabilitatea lor. M-am mirat de ponderea mica a produselor electronice, de genul sistemelor audio sau home-theater, m-as fi asteptat la o cerere mai mare. Poate fi din cauza pretului mai mare al investitiei sau poate ca posibilii cumparatori de produse electronice nu au destule informatii despre produsele audio-video Philips existente pe piata noastra. Sau, poate, majoritatea preponderent feminina a participantilor la concurs a avut un cuvant mai greu de spus… ­čśÇ

Gata, v-am plictisit? Hai sa aflam si castigatorul… Next page please…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CxYkExRmQ_A]

3 thoughts on “Concurs Philips: And the Winner is…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *