Asus U35 si U45 – Equilibrium

Asus lanseaza doua noi portabile din seria U care, spune ei ca, asigura echilibrul perfect intre performanta si portabilitate. S-ar putea chiar sa aiba dreptate.

Eu spun ca vor arata si foarte bine, in special din cauza finisajelor din aluminiu. Fie vorba intre noi, bine ca au inceput sa renunte la piano black-ul ala care devenise plictisitor, poate chiar enervant. 😀

Performantele superioare sunt asigurate de procesoare i3 si i5 alaturi de tehnologia ASUS Super Hybrid Engine care poate modifica la nevoie frecventa de functionare a CPU-ului pentru procesarea unor sarcini mai solicitante. Normal ca nu vom duce lipsa nici de nVidia Optimus, cu sistem hibrid grafic, placa nVIDIA GeForce G310M fiind vioara principala.

Portabilitatea se traduce in primul rand printr-o grosime de sub 1 inchi (25.4 mm), chiar 14.8 mm in cel mai subtire punct, precum si printr-o autonomie de peste 10 ore. Super tare! Cred, pentru ca in comunicatul producatorului nu se aminteste, ca U35-ul va avea o greutate in jurul a 1.7 Kg si maxim 2 Kg U45-ul.

Se pare ca vor avea ecrane cu diagonale de 13.3 si 14. 1 inchi si nu cred ca vor fi dotate cu mai putin de 2 GB de RAM, un 4GB  fiind standardul actual pe piata pentru laptopurile de business. Despre stocare nu stiu nimic, dar parca le-ar sta bine cu un SSD pentru performante si autonomie superioare.

Le asteptam cu nerabdare si la noi. Ferry, cand le vedem?

2 thoughts on “Asus U35 si U45 – Equilibrium

  • June 25, 2010 at 6:48 pm
    Permalink

    well, si eu le astept, dar din pacate pt moment liniste….

    Reply
    • June 25, 2010 at 8:31 pm
      Permalink

      oricum, trebuie sa recunosc ca ASUS isi aduce destul de repede in RO noutatile..
      un plus pentru ei fata de alte firme….
      ma refer in primul rand la laptopuri…

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *