HP D110a: Solutie inedita de printare de pe un iPad

Cei de la HP au inceput deja sa livreze noul multifunctional color “e-All-in-One” D110a. Principala noutate pe care o aduce, inedita chiar, este posibilitatea printarii pe el direct de pe un iPad!!! Ma rog, nu este un print nativ, prin USB de exemplu. Printarea se realizeaza prin trimiterea unui mesaj electronic la adresa de e-mail a imprimantei. Curioasa si interesanta solutie. Eu i-as da o adresa de e-mail de genul imprimanta.mea@gmail.com. Oare este o adresa luata?

Oare nu se putea face o conexiune prin Bluetooth? Sau prin Wi-Fi? Si, daca tot are adresa de e-mail setata, voi putea sa trimit scanuri direct prin e-mail? Eu presupun ca da. Macar atat. Vom avea parte de functia unui multifunctional mai scump.

Are si rolul de scanner cu o rezolutie de 1,200DPI si poate printa in alb-negru la viteze de 29 ppm. Color, doar 23 ppm. ­čśÇ . Are si port usb plus cititor de carduri.┬á Pretul este pe undeva pe la 130 de USD.

Cel putin, asa sustin cei de la Ubergizmo. Promit sa ma documentez mai in amanunt. ­čśÇ

6 thoughts on “HP D110a: Solutie inedita de printare de pe un iPad

 • June 30, 2010 at 7:18 am
  Permalink

  Dar nu este prima imprimanta capabila de asa ceva. Chiar la munca avem un Lexmark, care este legata la retea prin wireless si stie povestea cu e-mail-ul.
  Vei vedea ca tot variantele clasice sunt mai viabile ­čÖé

  Reply
  • June 30, 2010 at 9:46 am
   Permalink

   ­čśÇ nici nu credeam altceva
   m-am mai documentat si am vazut ca cei de la HP au aplicatii dedicate pentru mobile (iPhone, Symbian sau WinMo) care printeaza prin intermediul Wi-Fi-ului…
   Si oricum, cica nu poti sa iti alegi propria adresa de e-mail, ci folosesti una aleatoare de la HP prin serviciul ePrint…
   Nu prea ma incanta o astfel de solutie..

   Reply
 • June 30, 2010 at 5:06 pm
  Permalink

  Daca nu poti sa-i alegi adresa de mail, inseamna ca pretul este cel justificat. Ce avem noi la firma este ceva de la Lexmark pe care o tinem pt demo si tin minte ca este o caruta de bani. La aia parca sa zic ca puteai sa-i setezi o adresa personala de mail, daca te intereseaza ca fapt divers, pot sa ma uit maine ce model e ­čÖé

  Reply
  • June 30, 2010 at 7:54 pm
   Permalink

   cu toate ca, personal, sunt cam anti-Lexmark..
   au costuri de mentenanta mult mai mari decat ale hp-ului..
   spun asta din experienta…

   Reply
 • July 8, 2010 at 9:18 am
  Permalink

  Eh, se pare ca nici aici nu prea ne “potrivim”. Eu personal sunt fan lexmark si cel putin dintre imprimantele pe care le-am pus clientilor, toate sunt cat se poate de cost effective, desigur, vorbind despre imprimantele de birou, laser, mari si medii.

  Revenind la partea pe care ti-am promis-o (acum muult timp) imprimanta de la noi este un Lexmark Prestige Pro 805. Cand o vei vedea pe net, probabil vei sesiza ca si mine, ca este o imprimanta parca mai mult de fitze decat de munca. Eu in continuare le prefer pe cele cu cel mult un afisaj monocrom si fara 1000 de tehnologii.

  Simple works best ­čÖé (a nu se intelege ca prefer o masina de scris in loc de laptop :)) )

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *