Samsung: Plasme 3D in Romania

In timp ce imi aruncam privirea pe site-ul de internet al celor de la Samsung Romania, nu mica mi-a fost mirarea cand am observat in oferta lor plasme 3D. Avem concurenta si pe acest segment al televizoarelor acum. Super tare!

Avantajele pe care ti le ofera o plasma sunt deja arhicunoscute, iar cel mai important este reprezentat  de calitatea imaginilor, cu albul cel mai stralucitor si negrul cel mai adanc. Si, tin sa amintesc de faptul ca, o plasma actuala nu mai are acel consum de care ne speriam acum multi ani (consuma cu 40% mai putin fata de vechile modele) iar durata de viata este comparativa cu a LCD-urilor.

Avem la dispozitie doua modele cu diagonale de 50 inchi (127 cm)  si 63!!! de inchi (160 cm).

Varful de gama, PS63C7000, are o diagonala de 63 de inchi, afiseaza o rezolutie full HD, 1920 x 1080 pixeli, o rata de refresh de 600 Hz care asigura rularea fluenta si fara sacadari a imaginilor dinamice, in miscare. Nu ii lipseste functia Internet@TV prin care avem acces la diverse resurse de pe internet direct din confortul canapelei. De asemenea, televizorul este compatibil 3D si are posibilitatea conversiei imaginilor 2D in 3D. Chiar sunt curios cam ce calitate are aceasta conversie. Mai multe detalii pe internet, aici.

Cat de curand sper sa aflu disponibilitatea lor pe piata precum si preturile de comercializare.

3 thoughts on “Samsung: Plasme 3D in Romania

  • August 25, 2010 at 6:55 pm
   Permalink

   Dar ai avut nevoie de ochelari pt vizualizare in 3D?

   Reply
   • August 25, 2010 at 7:14 pm
    Permalink

    normal…
    nu cred sa existe televizoare 3D fara ochelari la noi…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *