Samsung PL90 – camera foto cu USB incorporat

Samsung au lansat modelul PL90, o camera foto digitala de 12.2 megapixeli prevazuta cu USB incorporat, astfel ca putem transfera fotografiile sau filmarile pe un computer fara sa mai conectam alt cablu sau fara sa scoatem cardul de memorie. De asemenea, prin acelasi conector USB, camera poate fi incarcata. Se mai lauda cu un zoom optic de 4x, un ecran LCD de 2.7 inchi si un pret de numai 149 USD.

Are si cateva functii inteligente extrem de utile fotografilor amatori. Amintim de modul Smart Auto (Still & Move) care permite acestora sa realizeze fotografii in aproape orice conditii, ea ajustand parametrii de fotografiere in functie de caracteristicile scenei respective.

Sau de Samsung Perfect Portrait System cu Self Portrait, functie care focalizeaza pe fata subiectului cand acesta este in cadru sau cu Face Detection, care detecteaza si recunoaste simultan pana la 12 fete diferite. Functia Beauty Shot permite utilizatorilor sa ajusteze luminozitatea si nuanta tenului, reducand si imperfectiunile de pe chipurile din fotografie.

Daca zambiti va detecteaza…

Daca clipiti va detecteaza…

Daca intrati in cadru face BIP!…

Daca nu mai sunteti in cadru intra in standby… ­čśÇ (Glumeam aici).

2 thoughts on “Samsung PL90 – camera foto cu USB incorporat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *