Asus 1018P: Cu netbooku’ la piscina

Mai copii…

Ia sa va pun eu o mica intrebare: “Unde ii sta cel mai bine unui netbook?”

Tot eu sa va dau raspunsul? Pai, departe de birou. Normal. Este un echipament care poate inlocui pentru sarcinile simple, de genul citirii si editarii documentelor office, comunicarii si informarii prin intermediul internetului, computerul puternic de la birou. Este mai usor, mai mic, mai portabil, isi poate duce treaba la bun sfarsit, asa ca, il putem considera aproape perfect pentru vacantele noastre.

Cum astazi prietenii nostri dragi ne-au invitat la o mica petrecere la soare, langa o mica oaza de apa, adica o piscina, nu am putut sa-i refuzam. Doar nu era sa lancezim la 35 de grade in apartament. Mai bine sa ne topim la soare, cu un pahar de bere rece langa noi. 😀

Si, cum trebuia (cica) sa imi verific e-mailul din cauza unui motiv destul de misterios, am luat cu mine Asus-ul 1018P. Poate pentru mine, astazi, a fost un motiv (aproape) fictiv  dar, pentru multi dintre voi, prezenta unui mic computer alaturi in orice moment al zilei si in orice situatie v-ati afla, poate fi vitala pentru  business-ul in care activati. Sau cine stie, poate va place sa cititi blogul meu atunci cand sunteti undeva pe vreo insula exotica. Este un motiv pe care l-as intelege. 😀

Micutul, pe langa faptul ca s-a conectat putin la net ca sa-mi ofere acces la casuta mea postala, a reusit sa fie si sufletul petrecerii. Cum? Pai, a redat pentru cateva ore bune colectia de muzica digitala stocata pe hard-ul lui.  Cum are spatiu destul, 320 GB, va dati seama ca am avut o colectie impresionanta la dispozitie.

Singura lui problema este ca ii luceste destul de tare ecranul atunci cand il utilizam in lumina puternica a soarelui. Asa ca, daca totusi va doriti sa-mi cititi blogul (hai sa nu va acaparez numai eu cu totul, mai cititii si pe altii 😀 ) in conditii optime, alegeti un loc mai umbros.

Si, nu te speria Ferry, am constat langa piscina fiind, ca este si destul de Waterproof. 😀 Cum s-a intamplat? Pai, un nene sextagenar a vrut sa ne demonstreze ca mai poate sa faca bomba intr-o piscina. Si-a potrivit si bine locul. Acolo unde eu, in chinurile creatiei mele de fotograf ratat, realizam un mic (dovedit scurt) shooting foto. Bomba a fost destul de puternica, Hiroshima nu alta pentru locul si conditiile date, jetul de apa aterizand intr-o cantitate deloc de neglijat si pe el. Nu stiu ce a fost. Norocul, divinitatea, interventia mea rapida cu un servetel uscat… A scapat cu bine. A functionat si functioneaza in continuare. Mi-a trecut glontul pe la ureche..  Nu Ferry? 😀 Dar, dupa evenimentul nefericit de la hotelul de 5 stele, cu NX90-ul, ar fi fost o pierdere minora. Neglijabila… :O))

Si, daca tot am fost in aer liber, dupa cum v-am mai spus, i-am realizat si un scurt si modest shooting foto din ciclul GAFAS (Gadget Fashion Show), chiar acolo la fata locului.

One thought on “Asus 1018P: Cu netbooku’ la piscina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *