Samsung LED 9000 – Cum trebuie sa arate un televizor premium

La evenimentul Samsung Planet First, desfasurat ieri, am vazut si o minunatie de televizor LED din seria 9000, cel mai subtire televizor LED full HD si 3D, doar 7.98 mm grosime. In primul rand m-a atras prin aspectul deosebit, premium, cu o rama din otel inoxidabil extrem de atragatoare. E clar, un televizor de top, fericiti cei care si-l vor permite!

Procesorul 3D incorporat este optimizat pentru rularea oricarui format 3D. De asemenea, poate converti imaginile din 2D in 3D indiferent de sursa, programe TV, jocuri si DVD-uri, totul in timp real. Bineinteles ca are integrata functia All Share, asa ca, daca aveti un Galaxy S, puteti transfera si viziona in ambele sensuri fotografii, filme si muzica.

Nu am terminat. Telecomanda care il insoteste este si mai tare. Acelasi aspect, premium, zici ca este un telefon mobil. Cred ca au numit-o si pe ea tot Galaxy, Galaxy R 😀 sau T pentru Romania. Are un ecran tactil color de 3 inchi, care afiseaza imaginea live a unui post TV in timp ce urmaresti altul, sau ale unui film ce rulează de pe Blu-ray sau DVD player.

Indraznesc totusi sa ma intreb: Lansam televizoare 3D care mai de care mai misto si mai atragator. Dar continut? Cand? Au trecut deja cateva luni bune si, tot nimic. Intrebare valabila pentru toti producatorii… 😀

Preturile televizoarelor din seria 3D LED HDTV 9000 variaza, in functie de dimensiune, de la 17799 Lei (40 inchi) la 26099 Lei (55 inchi).

5 thoughts on “Samsung LED 9000 – Cum trebuie sa arate un televizor premium

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *