IFA Berlin 2010: Omniprezenta Samsung

La IFA, am trecut repede-repede, si prin Hala Samsung. Din pacate nu am avut timpul necesar pentru a vedea tot ceea ce expuneau ei. In cel mai mare spatiu expozitional, adica cel mai intins, cel mai mare, cel putin asa mi s-a parut mie, au inghesuit cam tot ceea ce pot oferi ei consumatorului. 3D, televizoare, playere, laptopuri, accesorii IT, telefoane, Galaxy TAB, aparate foto…┬á Electrocasnicele erau in alta parte, iar pe acolo nu am mai avut timp sa trec.

Chiar la intrarea principala, trona o mare reclama cu o masina de spalat, Samsung. Chiar mi s-a parut ca au mutat sigla IFA putin mai la stanga, numai pentru a se incadra si ea pe undeva in peisaj, sau poate ca sa nu o deranjeze prea tare pe cea Samsung. Poate doar mi s-a parut. Oricum, o desfasurare impresionanta de forte marca Samsung, atat in cadrul targului dar si in oras. Omniprezenti…E clar, sunt pe val.

Am butonat o camera foto EX1 si Galaxy Tab-ul si am luat-o la fuga catre alte zone ale expozitiei, sa vad cat mai multe. 6 ore pentru IFA sunt ca o picatura intr-un ocean. Asta este… ­čÖü

O galerie foto, pe urmatoarea pagina.

One thought on “IFA Berlin 2010: Omniprezenta Samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *