IFA Berlin 2010: Omniprezenta Samsung

La IFA, am trecut repede-repede, si prin Hala Samsung. Din pacate nu am avut timpul necesar pentru a vedea tot ceea ce expuneau ei. In cel mai mare spatiu expozitional, adica cel mai intins, cel mai mare, cel putin asa mi s-a parut mie, au inghesuit cam tot ceea ce pot oferi ei consumatorului. 3D, televizoare, playere, laptopuri, accesorii IT, telefoane, Galaxy TAB, aparate foto…  Electrocasnicele erau in alta parte, iar pe acolo nu am mai avut timp sa trec.

Chiar la intrarea principala, trona o mare reclama cu o masina de spalat, Samsung. Chiar mi s-a parut ca au mutat sigla IFA putin mai la stanga, numai pentru a se incadra si ea pe undeva in peisaj, sau poate ca sa nu o deranjeze prea tare pe cea Samsung. Poate doar mi s-a parut. Oricum, o desfasurare impresionanta de forte marca Samsung, atat in cadrul targului dar si in oras. Omniprezenti…E clar, sunt pe val.

Am butonat o camera foto EX1 si Galaxy Tab-ul si am luat-o la fuga catre alte zone ale expozitiei, sa vad cat mai multe. 6 ore pentru IFA sunt ca o picatura intr-un ocean. Asta este… 🙁

O galerie foto, pe urmatoarea pagina.

One thought on “IFA Berlin 2010: Omniprezenta Samsung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *