Canon Powershot G12 – acum si cu filmare HD

Superba si performanta serie de compacte de la Canon, G, a fost intregita astazi cu modelul G12. O serie de compacte care asigura o calitate deosebita a imaginii, motiv pentru care este utilizata chiar de jurnalisti sau fotografi celebri.

Acum are si functie HDR (High Dynamic Range) care ne poate ajuta sa realizam fotografii asemanatoare celor din vederile postale, cu cerul frumos conturat si zonele umbrite mai luminoase. Practic, camera fotografiaza de trei ori aceeasi scena, cu diferite valori ale expunerii, apoi le combina intr-o singura fotografie optimizata.

Printre detaliile tehnice amintim de senzorul de 10 Mpix, de lentilele cu unghi larg de 28mm de fotografiere, de zoom-ul optic 5x, de ecranul LCD rabatabil de 2.8 inchi sau de stabilizatorul Hybrid IS care compenseaza miscarile camerei in momentul fotografierii. Si, poate cea mai noua si interesanta facilitate este cea a filmarii in HD, la rezolutii de 720p, in format MOV. De asemenea, are o sensibilitate ISO intre 80 si 3200, extensibila pana la 12.800, iar viteza de fotografiere in rafala este de 2 cadre pe secunda.

Va aparea in octombrie iar in SUA va avea un pret estimat de 499 USD.

One thought on “Canon Powershot G12 – acum si cu filmare HD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *