Optimus, acum si de la LG

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa online, la care eu, din motive extrem de personale, nu am putut participa, cei de la LG au lansat noua serie de telefoane inteligente Optimus, formata din modelele Optimus One si Optimus Chic. Ambele functioneaza pe ultima versiune de Android 2.2, Froyo, si sunt optimizate pentru utilizarea serviciilor Google Mobile. Noua versiune de sistem de operare Android 2.2, asigura un transfer de doua sau trei ori mai rapid al datelor la browsarea internetului, la incarcarea paginilor web dar si un mai bun suport multi-tasking.

LG Optimus One are un procesor la 600 de MHz, un ecran de 3.2 inchi care afiseaza o rezolutie de 320×480 pixeli, 3G, Wi-Fi, camera foto de 3 MP cu autofocus, memorie interna de 170 MB si compatibilitate video cu formatele H.263, H264, MP4, WMV, AVI, DivX / Xvid.

Un mic videoclip, mai jos.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=J1Fmh4sS1ug]

LG Optimus Chic are tot un procesor la 600 MHz, un ecran de 3.2 inchi cu aceeasi rezolutie, 3G, Wi-Fi, camera de 5 Mpix cu Autofocus, 150 de MB memorie interna, fiind si el compatibil cu formatele video H.263, H264, MP4, WMV, DivX. Include o facilitate prin care il putem controla direct de pe un PC.

Un videoclip si cu el, mai jos.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=CBOH_G9339o]

Ambele vor fi disponibile in Europa incepand cu luna octombrie.

One thought on “Optimus, acum si de la LG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *