Nikon – 3 ani garantie la DSLR-uri

Nikon este primul brand foto din Romania care ofera 3 ani de garantie pentru aparatele foto DSLR si obiectivele Nikkor. Garantia se aplica retroactiv pentru echipamentele cumparate dupa data de 1 septembrie 2010. Eu speram sa fie 2009. 😀 Nu am noroc, asta este. Singura conditie pentru obtinerea acestei perioade de garantie este inscrierea produsului achizitionat pe o pagina dedicata, http://www.nikonisti.ro/premiul-tau, in maxim 3 luni. Daca nu o sa-l inscrieti, ramaneti doar cu 2 ani de garantie.

Este o decizie bazata in primul rand pe fiabilitatea produselor Nikon, care va duce si la o crestere a increderii consumatorilor in aceasta marca.

O intrebare: dupa ce vor implini 4 ani in Romania, va creste si garantia tot asa? 😀

Comunicatul, pe urmatoarea pagina.

Nikon: primul brand foto din Romania care ofera 3 ani garantie

Bucuresti, 6 octombrie 2010 SKIN, importator si distribuitor al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei si unic importator Nikon in Romania, are placerea sa anunte ca aparatele foto DSLR si obiectivele NIKKOR achizitionate in Romania beneficiaza, in premiera pentru piata romaneasca, de 3 ani garantie.

Decizia prelungirii garantiei pentru aparatele foto DSLR Nikon si pentru obiectivele NIKKOR subliniaza increderea distribuitorului oficial in fiabilitatea aparaturii foto a producatorului japonez si ofera utilizatorilor un nou beneficiu, o siguranta suplimentara in ceea ce priveste calitatea aparatelor foto pe care le folosesc. Nikon este primul brand de pe piata foto din Romania, si unicul pana in acest moment, care face acest pas important in beneficiul utilizatorilor.

Garantia de 3 ani se aplica retroactiv tuturor aparatelor foto DSLR si obiectivelor NIKKOR achizitionate dupa data de 1 septembrie 2010 de la unul dintre dealerii autorizati Nikon in Romania. Daca produsul a fost achizitionat din una dintre tarile membre UE va avea un an de garantie si in Romania.

Pentru a beneficia de suplimentarea garantiei, utilizatorii trebuie sa inscrie produsul la adresa http://www.nikonisti.ro/premiul-tau, in maximum 3 luni de la achizitie. Fara a face aceasta inscriere, aparatul foto DSLR sau obiectivul  vor ramane in garantie pentru o perioada de 2 ani.

Garantia de 3 ani este nominala. Acest beneficiu suplimentar se ofera in exclusivitate utilizatorului care a inregistrat produsul. De aceea, daca este revandut, se revine la perioada de 2 ani de la data primei achizitii.

Camil Perian, Director General SKIN, a declarat: „Prin intermediul garantiei de 3 ani pentru aparatele foto DSLR si obiectivele NIKKOR, Nikon se plaseaza in continuare ca trendsetter pe piata foto romaneasca, dupa ce in anul 2008 a fost primul brand care a aplicat in Romania garantia de 2 ani pentru toate produsele sale. In acest fel dorim sa ne aratam preturirea noastra pentru utilizatorii Nikon si sa le garantam cele mai bune serviciii de pe piata foto romaneasca”.

Mai multe detalii despre garantia de 3 ani si despre beneficiile suplimentare oferite de Nikon puteti afla de pe site-ul comunitatii Nikon din Romania: www.nikonisti.ro.

One thought on “Nikon – 3 ani garantie la DSLR-uri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *