Sony Vaio Z – Made in Japan

Varful de gama al celor de la Sony, Vaio Z, este fabricat in Japonia, fapt care ii atesta oarecum calitatea ireprosabila a constructiei si  a functionarii. Pe langa aspectul elegant, tipic business, are o configuratie de top, fiind cel mai puternic Vaio la ora actuala.

Modelul de varf, cel mai cel, al mai al dracu’, are un procesor Intel Core i7-640M la 2.80 Ghz, 6 GB RAM, stocare Quad SSD de 256 GB in Raid 0 (zero), unitate Bluray-Burner precum si modem 3G incorporat. Continuam cu un ecran de 13.1 inchi care afiseaza o rezolutie full HD si sistemul grafic hibrid format dintr-o placa NVIDIA® GeForce® GT 330M GPU si una Intel® HD Graphics, comutarea intre ele realizandu-se manual sau automat, dupa preferinte. Merita sa mai amintesc de iluminarea tastaturii si de carcasa din fibra de carbon ranforasata cu aliaj de aluminiu pentru o rezistenta deosebita la accidentele nedorite. Pretul, unul pe masura calitatilor sale, aproape 15000 Lei.

Avem la dispozitie si un model din clasa Economy 😀 , la numai 8800 lei. Acelasi ecran, un procesor i5 la 2.53Ghz, doar 128 GB SSD, dvd-burner, 4 GB de RAM. Sincer sa fiu, cred ca si la configuratia asta va functiona fara repros. Dati-mi unul si nu voi face mofturi. 😀

4 thoughts on “Sony Vaio Z – Made in Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *