Lg Optimus 7 – un smartphone care promite

In cele cateva minute in care l-am “butonat”, pot spune ca am ramas impresionat de felul in care functioneaza, fluent, fara blocari, cu un ecran care raspunde foarte bine la comezile tactile. Si SO-ul WinPhone 7 mi-a placut. Iti ofera o altfel de experienta, un alt mod de a manevra si interactiona cu un smartphone. Fata de Android, care este un SO cu o interfata “asemanatoare”, ca sa nu spun copiata, dupa cea a iPhone-ului, aici avem cu totul si cu totul alt tip de meniuri, alta filozofie in utilizare. E clar ca va trebui o perioada de acomodare cu acest SO pana il veti stapani cum trebuie.

Dintre caracteristicile tehnice ale LG-ului Optimus 7 amintesc de ecranul tactil de 3.8 inchi cu o rezolutie de 800×480 pixeli, de memoria interna de 16 GB, de camera foto de 5 MP cu autofocus si blit, de GPS precum si de procesorul Snapdragon. Amintesc si de faptul ca poate filma la rezolutii HD in 720p. Are cam tot ceea ce am avea nevoie in materie de multimedia sau interactiune prin intermediul retelelor sociale. Impreuna cu Bing avem la dispozitie o aplicatie de realitate augmentata, asemanatoare cu cea existenta pe Android. Are si suport DLNA pentru conectarea la diverse alte dispozitive compatibile cu ecran mai mare.

Din pacate aplicatiile Zune sau Xbox 360 nu vor dispune de suport total pentru Romania. Adica, nu veti putea cumpara aplicatii, muzica sau filme prin Zune sau accesa resursele online ale Xbox 360. Si nu cred ca vor fi accesibile prea curand.

In rest, telefonul mi-a placut cum arata, are un aspect elegant, slim (11.5 mm grosime), cu finisaje si materiale de calitate.

La liber, pretul va fi pe undeva pe la 414 Euro.

Pentru diverse tipuri de abonamente, la Vodafone, preturile ar putea fi urmatoarele:

– 219 Euro pentru un abonament de 21.35 Euro

– 189 Euro pentru unul de 24.48 Euro

– 159 Euro pentru unul de 31.78 Euro

– 129 Euro pentru unul de 48.45 Euro.

Toate abonamentele de mai sus au inclus transfer de date de 1GB. Costurile lor sunt diferentiate in functie de minutele nationale si on-net incluse.

Pentru clientii corporate care au contracte speciale va avea un pret de 159 Euro sau 129 euro pentru un abonament de 54.85 Euro.

Pana la sfarsitul lunii va putea fi gasit in aproape toate shop-urile Vodafone.

Un scurt videoclip, mai jos:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=XJj2dg0WAM0]

8 thoughts on “Lg Optimus 7 – un smartphone care promite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *