Samsung Wave525 – acum si in Romania

Samsung Wave525, cel mai nou smartphone care utilizeaza platforma open source bada, este disponibil si in Romania in reteaua de distributie a Orange.

Are un ecran de 3.2 inchi, o camera de 3 MPix, aGPS, Wi-Fi N si Bluetooth 2.1.

Dintre aplicatiile cele mai interesante amintesc de:

– Social Hub, prin care toate detaliile contactelor, retelelor sociale sau serviciilor de email sunt integrate intr-un singur loc;

– Samsung Apps: marketul bada, in care veti gasi jocuri, softuri de navigatie sau pentru retele sociale, e-book-uri si alte aplicatii;

– Browser-ul Dolfin care este la versiunea 2.0.

Pretul de numai 89 de Euro il face extrem de atractiv pentru cei care isi doresc un smartphone.

Comunicatul, pe urmatoarea pagina.

Samsung Wave525 îţi aduce cele mai noi aplicaţii pe platforma bada

Cu noul telefon, disponibil în România doar în magazinele Orange, te poţi bucura de o experienţă integrată a reţelelor sociale

Bucureşti – 25 octombrie 2010 – Samsung Electronics România lansează pe piaţa românească Wave525, cel mai nou smartphone care utilizează bada, platforma mobilă open source de la Samsung. Dispozitivul oferă conectivitate imediată ce permite comunicarea cu prietenii oriunde şi oricând.

Prin Samsung Social Hub, toate detaliile contactelor tale, reţelelor sociale şi serviciilor de mail sunt integrate într-un singur spaţiu, înlesnind conectarea şi share-uirea lor, mai uşor ca niciodată. Dacă eşti avid pentru o  conexiune neîntreruptă sau eşti interesat de cele mai importante funcţii de business, modelul Wave525 este conceput pentru fiecare stil de viaţă.

“Wave525 este dovada angajamentului continuu a Samsung în conceperea de telefoane smartphone destinate oricărui stil de viaţă,“ a precizat JK Shin, preşedinte şi director al diviziei Mobile Communications în cadrul Samsung Electronics. “Ne aşteptăm la o creştere semnificativă a volumului de smartphone-uri ce operează pe platforma bada datorită lansării modelului Wave525. Vom continua să investim în platforma bada şi să oferim o gamă de opţiuni şi experienţe pentru utilizatori.”

Stai conectat prin Social Hub

Samsung Social Hub face mai uşor accesul la contactele şi conexiunile tale, integrând email-ul, mesageria şi paginile de reţele sociale pe dispozitiv. Vei îndrăgi conceptul de inbox total şi uşurinţa cu care vei putea vizualiza toate mesajele şi modul în care îţi vei administra conturile. Wave525 dispune de aplicaţiile Facebook şi Twitter preinstalate pentru a nu rămâne în urmă cu update-urile şi mesajele twitter, toate vizualizate pe ecranul telefonului în format landscape.

Conectivitate neîntreruptă

Samsung Wave525 oferă o conexiune constantă cu suportul conectivitaţii WiFi. Cu ajutorul Google Latitude şi funcţiilor geo-tagging eşti conectat cu prietenii indiferent de locurile în care vă aflaţi. Cu Google Latitude îţi poţi updata statusul şi poţi găsi uşor locul spre care prietenii tăi se îndreaptă după muncă sau şcoală, vizualizând poziţia lor pe hartă. Cu funcţia geo-tagging poţi eticheta fotografiile pe care le vei sorta în funcţie de locul unde au fost captate, în vacanţa de vară sau într-o călătorie de afaceri. Funcţia permite de asemenea utilizarea GPS-ului pentru alte aplicaţii folositoare pe telefonul Wave525.

Divertisment de calitate

Platforma Samsung bada oferă acces la o multitudine de aplicaţii de la Samsung Apps, magazin ce poate fi vizitat pe telefonul Wave525 sau calculatorul personal. Dispunând de o multitudine de jocuri, funcţii de navigaţie, reţele sociale, e-book-uri, aplicaţii de sănătate şi de stil de viaţă, Samsung Apps găzduieşte cu adevărat un univers complet al experienţelor mobile. Poţi descărca cu uşurinţă o aplicaţie fără a instala un software, doar accesând Samsung Apps direct pe telefon sau sincronizând dispozitivul la un calculator. Samsung Kies îţi permite să navighezi Samsung Apps pe calculatorul propriu şi să descarci fişiere mari şi alt tip de conţinut. Aplicaţiile Java sunt disponibile pe Samsung Apps pentru Wave525, îmbunătăţind astfel experienţa cu o gamă şi mai largă de conţinut. Dispozitivul poate servi ca centru media complet, oferind experienţe bogate de divertisment cu un jack pentru căşti de 3.5 mm şi un meniu intuitiv pentru muzică şi alte tipuri de conţinut.

Samsung Wave525 va fi disponibil în România începând cu această săptămână doar în magazinele Orange şi ale partenerilor săi. Samsung Wave525 va avea un preţ de 89 Euro.

Samsung Wave525 Product Specifications

Network 2.5G: GPRS/EDGE 850/900/1800/1900
Display 3.2” / TFT / 265K / WQVGA
Camera 3 Megapixel camera
Video Video playing & recording 

MPEG4, H.263, H.264

Audio Music Player with SoundAlive, Music Recognition, 

3.5mm Ear Jack, FM Radio/ Recording

Value-added Features Open Mobile Platform ‘bada’
Integrated Messaging ‘Social Hub’
Samsung Apps (*Availability of Samsung Apps differs by country)
TouchWiz 3.0
Dolfin Browser 2.0
A-GPS, LBS
SMS/ MMS/ Email/ Video Messaging/Exchange ActiveSync
Accelerator Sensor
BPP(Basic Printing Profile), OPP(Object Push Profile), 

PictBridge (USB Printing)

Offline & No SIM Mode 

RSS Reader, Mobile Widgets

Connectivity Bluetooth technology v 2.1 

USB 2.0, MicroUSB

Wi-Fi 802.11n

Memory 80MB + microSD (up to 16GB)
Size 109.5 x 55 x 11.7 mm
Battery 1200mAh

One thought on “Samsung Wave525 – acum si in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *