Logitech: Pentru Prieteni

Cei de la Logitech au organizat un frumos eveniment in aceasta seara, unul “Pentru Prieteni”, desfasurat in sala VIP a centrului Samsung IMAX din AFI Cotroceni.

Unul dintre motive a fost sa vedem pe viu, la lucru, cele mai recente aparitii de la Logitech, materializate prin mousi, tastaturi, casti si camere web, sisteme surround sau cu andocare pentru iPhone.

Celalalt motiv a fost pentru a ne intalni, a discuta, a comunica, a ne imprieteni si a ne distra.  Dupa cum am mai spus, ma repet, o seara placuta, relaxata, intre si pentru prieteni.

Si, pentru ca seara sa fie perfecta, dupa socializarea offline, prin viu-grai, am trecut la un subiect despre cea online. Adica am vizionat filmul despre Facebook, The Social Network. Unul care mi-a placut si pe care l-as mai vedea inca o data, fara sa ma plictiseasca.

Multumim celor de la Logitech pentru frumoasa intalnire. Sa nu uit sa le multumesc si celor de la FastForward care, cred eu, au pus si ei un pic umarul la frumoasa organizare. 😀

Amintesc si de ajutorul celor de la Asus si Sony (in ordine alfabetica 😀 ), care le-au pus la dispozitie organizatorilor cateva portabile de ultima ora pentru prezentarea accesoriilor Logitech.

Cateva imagini de acolo, pe urmatoarea pagina.

6 thoughts on “Logitech: Pentru Prieteni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *