Office complet pentru utilizatorii de MAC

Microsoft anunta astazi disponibilitatea suitei Office for Mac 2011. O versiune mai completa pentru utilizatorii acestei platforme, ei avand la dispozitie de acum si clientul Outlook pentru e-mail.

Aceasta suita va fi comercializata in doua tipuri de pachete:

– unul pentru Home and Student, la pachet avand 3 licente la un pret de 599 Lei;

– unul pentru Home and Business, la pachet fiind 2 licente la pretul de 1569 Lei.

Pentru orice varianta Office for Mac 2011 achizitionata in perioada 1-15 noiembrie, utilizatorii primesc cadou un Mouse Arc de la Microsoft de culoarea alba.

Am remarcat faptul ca noua suita integreaza aplicatiile de tip cloud ale Microsoft – Windows Live SkyDrive, Microsoft SharePoint si Microsoft Office Web Apps, plus optiunile de co-editare care permit modificarea simultana a documentelor Word sau PowerPoint din diverse locatii.

Comunicatul, pe urmatoarea pagina.

Microsoft lansează Office for Mac 2011

Noua suită permite creșterea performanței și reduce timpul de lansare a aplicațiilor

București, 1 Noiembrie 2010 Microsoft anunță lansarea Office for Mac 2011, suită ce pune la dispoziția utilizatorilor instrumente noi și flexibile cu ajutorul cărora pot obține cele mai bune rezultate la birou, acasă sau la școală. Cea mai recentă versiune pentru Mac OS va fi disponibilă în 100 de țări din întreaga lume.

Mai mult de 1 miliard de utilizatori de PC-uri și Mac-uri folosesc Microsoft Office sau Office for Mac, acestea fiind cele mai familiare suite de productivitate din întreaga lume. Suita Office for Mac 2011 permite utilizatorilor de pe platforme diferite să colaboreze oriunde și oricând, transformându-și astfel ideile în realitate. Pachetul Office for Mac 2011 include Word, PowerPoint, Excel, Messenger și, pentru prima dată, Outlook pentru Mac.

Noul Office WebApps permite postarea, accesarea, editarea și partajarea documentelor Office de oriunde, utilizând  un computer, smartphone sau browser, precum și editarea unui document de către mai mulți utilizatori aflați  în locații diferite. De asemenea, cu ajutorul Messenger pentru Mac 8, utilizatorii pot să comunice în timp real, având la îndemână suport audio și video.

Ca și în cazul variantelor precedente, feedback-ul utilizatorilor a fost extrem de important în procesul de dezvoltare a acestui produs. Printre cele mai importante beneficii ale suitei Office 2011 se numără:

–          Accesul la documente indiferent de locație: suita Office for Mac 2011 integrează aplicațiile de tip cloud ale Microsoft – Windows Live SkyDrive, Microsoft SharePoint și Microsoft Office Web Apps, și permite utilizatorilor să lucreze după un program flexibil, de oriunde doresc, fie  că vizualizează documentele de pe PC sau Mac;

–          Lucrul în echipă, la birou sau de oriunde: utilizatorii au la îndemână uneltele de productivitate de care au nevoie pentru a lucra în echipă, folosindu-se de aceleași documente și fără riscul  de a pierde modificarile sau actualizările celorlalți membri ai echipei; noile  opțiuni de co-editare permit modificarea simultană a documentelor Word sau PowerPoint din diverse locații;

–          Productivitate personală ridicată în crearea documentelor cu aspect profesional: suita oferă aplicații îmbunătățite ce permit utilizatorilor să creeze mult mai ușor documente cu aspect profesional, fie ele slide-uri PowerPoint sau pagini  Word. Suita oferă noi  instrumente precum Dynamic Recorder în PowerPoint și Word Publishing Layout.

Cătălin Diț, Entertainment & Devices Lead, Microsoft România: „Mai mult decât oricând, Office for Mac 2011 include aplicațiile familiare ale Microsoft Office ce funcționează perfect pe Mac-uri. Compatibilitatea între Mac-uri și PC-uri permite utilizatorilor să aibă întotdeauna la dispoziție instrumente și aplicații profesionale potrivite pentru a crea și partaja informații cu oricine, oriunde.”

Zsolt Kadar, Marketing Manager, Apcom România: „Microsoft este unul dintre cei mai vechi și importanți dezvoltatori de software pentru Mac. Office for Mac 2011 este opțiunea ideală pentru utilizatorii care își doresc stabilitatea, siguranța sistemului de operare Mac OS X și sunt obișnuiți să utilizeze calcul tabelar în Excel sau procesare text în Word. Noua versiune este, într-adevăr, remarcabilă și suntem încrezători că va fi apreciată de utilizatorii Apple din România.”

Pe piața din România suita va fi disponibilă în două ediții retail – Office for Mac Home and Student 2011 și Office for Mac Home and Business 2011.Pentru orice variantă Office for Mac 2011 achiziționată în perioada 1-15 noiembrie, utilizatorii primesc cadou un Mouse Arc de la Microsoft.

Pentru un tur al produsului, vă rugăm să accesați: http://www.microsoft.com/mac.

One thought on “Office complet pentru utilizatorii de MAC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *