Intel deschide un Centru de Dezvoltare Software la Bucuresti

O importanta veste pentru Romania. Intel deschide un centru de dezvoltare software care va avea pentru inceput 25 de angajati, urmand ca, intr-o perioada foarte scurta de timp, numarul acestora sa creasca de 3 sau 4 ori.

Investitia se ridica la cateva milioane de euro iar centrul, intr-o prima faza, se va dedica dezvoltarii de aplicatii pentru platforma open source MeeGo. Este inca un pas pe care cei de la Intel il fac in tranzitia transformarii dintr-o companie exclusiv hardware catre una de solutii informatice, “computing solutions” dupa cum afirma ei. Noul centru va genera inovatii, va asigura suportul necesar device-urilor mobile sau altor echipamente de uz general, cum ar fi televizoarele inteligente sau sistemele infotainment integrate in automobile.

Nu au comunicat in ce zona a Bucurestiului va fi localizat centrul dar, momentan, pana la cresterea numarului de angajati, s-a ales un sediu temporar.

Pentru cei interesati, lista joburilor disponibile poate fi gasita aici: http://www.intel.com/jobs/jobsearch/index_js.htm?Location=200000147.

Alte cateva imagini de la eveniment, pe urmatoarea pagina.

One thought on “Intel deschide un Centru de Dezvoltare Software la Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *