SGNL by Sony

Cei de la Sony lanseaza un Internet Show, numit “Signal by Sony“, care va prezenta celor interesati review-uri ale produselor Sony dar si diverse stiri despre muzica, filmele sau jocurile produse de catre ei. Se pare ca  echipa de marketing a Sony au inteles faptul ca cel mai eficient se comunica prin continut video. In format video, o prezentare, o noutate despre un anumit produs este mai dinamica, mai atractiva si mai usor de asimilat de catre majoritatea celor dintre noi.

Show-ul va avea loc de doua ori pe saptamana. Va trebui sa stapaniti cat de cat limba engleza pentru a-l urmari.

Normal ca va fi un show dedicat produselor Sony unde vor incerca sa le prezinte atuurile dar si minusurile (spun ei). De asemenea, vor raspunde intrebarilor puse de catre cei interesati sau vor face comparatii cu produse similare. De exemplu, in primul episod am aflat ca dimensiunea senzorului unei camere NEX 5 este cu mult mai mare decat cea a unei camere Micro 4/3, GF1 de exemplu. Imagine concludenta, mai jos.

Deci, in acest Internet Show vom putea viziona de toate, orice. Interviuri cu experti, imagini din “spatele scenei”, unboxing-uri, stiri sau review-uri ale gadgeturilor Sony.

O initiativa laudabila pe care o asteptam si de la alti producatori importanti.

One thought on “SGNL by Sony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *