Asus GTX580 – Black Monster

Asus lanseaza o noua placa grafica bazata pe GPU-ul GTX580, modelul de varf al seriei Fermi. GPU-ul Nvidia este dotat cu 512 nuclee si este capabil sa dezvolte performante cu mult superioare celor anterioare. The Black Monster, dupa cum arata. 😀

ASUS GTX580 beneficiaza de tehnologie NVIDIA 3D Vision cu posibilitatea de vizionare a jocurilor si a filmelor pe trei ecrane (in configuratie SLI), precum si de procesarea paralela CUDA, care pune la dispozitia procesorului puterea de calcul a nucleului grafic, rezultatul fiind performante grafice imbunatatite.

De asemenea, ASUS GTX580 permite utilizarea optima a instructiunilor DirectX 11 cum ar fi “teselarea” avansata si crearea umbrelor in timp real. Si, dispune de conector HDMI 1.4a, standardul cu cea mai mare latime de banda disponibila. Rezolutia maxima pe DVI este de 2560 x 1600 pixeli si are o memorie video de 1536MB  GDDR5.

Va fi disponibila in maxim doua saptamani, la un pret aproximativ de 2300 Lei. Daca mi-as cumpara-o nici nu as sti ce sa fac cu ea. :O))

Un review impresionant al noului GPU Nvidia 580, pe lab501.ro. Pe itfiles.ro gasiti review-ul placii Asus. Sa dam Cezarilor ce este al lor! 😀

One thought on “Asus GTX580 – Black Monster

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *