Lansare ASSASSIN’S CREED BROTHERHOOD

Toti gamerii atentie la mine!  In sfarsit, jocul ASSASSIN’S CREED BROTHERHOOD va fi lansat si in Romania, vineri 19 noiembrie. Un joc care mie, la nivelul meu de amator, imi place tare. Cand am timp, impreuna cu piticul, asasinam si noi pe cine putem. :O))

De data asta, aveti posibilitatea sa-l jucati in mod multiplayer.

Asa ca, cei de la Ubisoft, Diverta si BestDitribution va asteapta Vineri 19 noiembrie, de la orele 17.00, in Sun Plaza, la magazinul Diverta. Daca sunteti buni si va demonstrati dibacia de asasini, veti putea castiga premii interesante. 😀

Comunicatul, pe urmatoarea pagina.

Assassin’s Creed se întoarce cu o experienţă single player îmbunătăţită şi, pentru prima dată în istoria seriei, cu o componentă multiplayer. În centrul atenţiei rămâne în continuare conflictul dintre asasini şi templieri, protagonistul fiind şi de această dată Ezio Auditore da Firenze. Povestirea continuă acolo unde Assassin’s Creed II s-a oprit: Ezio devenit un Maestru asasin infam, reconstruieşte frăţia asasinilor pentru a eradica templierii şi a pentru scăpa Roma din ghearele corupţiei. Pe partea de multiplayer jucătorii vor putea să-i ajute pe templieri folosind resursele Abstergo pentru a se antrena în arta asasinării şi pentru a-şi elimina oponenţii odată şi pentru totdeauna. În cadrul partidelor de multiplayer, jucătorii vor putea alege dintr-o serie de personaje unice, fiecare dispunând propriul arsenal şi propriile tehnici de asasinare.

Ca să aflaţi mai multe despre ce aduce nou şi cum se prezintă Assassin’s Creed Brotherhood, vă invităm pe toţi la evenimentul de lansare care va fi prezentat de doi redactori theGamecast.net, Cătălin Niţu aka theWarlord şi Cosmin Aioniţă aka RedBeard. Jocul va putea fi încercat atât în multiplayer, cât şi în singleplayer pe console PlayStation 3. Nu pot lipsi nici concursurile care aduc premii importante: pe lângă hanorace, tricouri, căni, insigne, postere, participanţii vor putea câştiga şi copii promoţionale şi EDIŢII SPECIALE ale jocului. Detaliile şi regulamentul concursului vor fi prezentate la faţa locului.

Astfel, toţi cei curioşi de noile aventuri ale celui mai celebru asasin virtual sunt aşteptaţi vineri, 19 noiembrie începând cu orele 17:00 la magazinul Diverta din Sun Plaza.

4 thoughts on “Lansare ASSASSIN’S CREED BROTHERHOOD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *