Cei trei muschetari G de la Logitech

Noile periferice de gaming Logitech vor fi prezente in Romania pana de Craciun. Asa ca, va pun intrebarea: ati fost cuminti? Cei trei muschetari sunt personificati de castile Logitech® Wireless Gaming Headset G930, mouse-ul Logitech® Wireless Gaming Mouse G700 si tastatura Logitech® Gaming Keyboard G510.

Setul de casti G930 ofera un sunet Dolby surround 7.1, astfel ca puteti suprinde orice zgomot pe care inamicul il face atunci cand se apropie de voi. Si, prin intermediul microfonului, ii puteti comunica, politicos, ca l-ati reperat si ca o sa-i tremure nadragii… 😀 Ba pe-a m…tii 😀

Dar, ce ziceti de tanculetul asta de mouse G700? Este optimizat pentru jocurile MMO dar va ofera si precizia de care aveti nevoie in FPS-uri. Sa mai spun ca are 13 taste de control programabile? Ce sa mai, feriti din calea lui!

Tastatura G510 dispune de 18 taste G, programabile in trei moduri, oferindu-va 54 setari de macro in cadrul unui joc. Are ecran LCD care afiseaza statistici ale jocului in timp real si informatii despre performantele calculatorului. De asemenea, este luminata RGB pentru a face tastele vizibile in orice perioada a zilei.

Preturile? Castile G930 – 749 Lei,  mouse-ul G700 – 429 Lei iar tastatura G510 are un pret recomandat de 449 Lei. Satisfactia? Priceless…

Inca o data va intreb. Ati fost cuminti? 😀

 

3 thoughts on “Cei trei muschetari G de la Logitech

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *