Streamium MCi500H: Microsistem wireless de la Philips

Vreau sa va prezint un minisistem wireless din oferta Philips care mi-a facut rau de tot cu ochiul. Da rau de tot.

De ce? In primul rand ca arata intr-un mare fel. Aspect elegant, modern, o adevarata bijuterie audio, care i-ar sta bine in orice living sau chiar intr-o sala de consiliu. Recunoasteti ca si voua va place!

In al doilea rand, pentru caracteristicile tehnice si facilitatile pe care ni le pune la dispozitie. Are o putere de 2x50W RMS, de ajuns chiar pentru o petrecere zgomotoasa. Are si hard disk intern de 160 GB pe care putem stoca colectiile noastre muzicale. Putem transfera melodiile de pe un PC prin conexiunea wireless incorporata. De asemenea, auditiile audio se pot face si prin intermediul memoriilor USB sau chiar al clasicei unitati optice. De asemenea, putem inregistra direct pe HDD cd-urile noastre audio, in format MP3 la bitrate de 128, 160, 192 sau 320 de kbps. Si, sa nu uit inca ceva la fel de important: prin conexiunea la internet avem acces la web radio-uri, un suport muzical pe care eu il apreciez foarte tare. Ei, ce ziceti? Face cam tot ceea ce ati avea nevoie in materie de muzica. Nu?

Din cate am inteles, este disponibil si in Romania la un pret estimativ de 2249 Lei. Merge de un cadou pentru Craciun. ­čśÇ Ati fost cuminti?

Mai multe detalii gasiti in pagina dedicata a Philips Romania.

2 thoughts on “Streamium MCi500H: Microsistem wireless de la Philips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *