U36 sau cum au tinut dieta portabilele ASUS

Asus anunta astazi cel mai subtire portabil dotat cu procesor Intel la voltaj standard. Grosimea lui este de numai 19mm!!! Ce sa mai, inginerii de la ASUS le-au pus la o dieta adevarata. Modelele U36 vor fi dotate cu procesoare i3 sau i5 si tehnologie Nvidia Optimus, adevarate masinarii multimedia HD. Amintesc si de portabilitatea de exceptie datorita greutatii de 1.44 Kg, plus autonomia de pana in 10 ore.

PS. Va voi dezvalui mai multe cat de curand. ­čśÇ

Comunicatul pe urmatoarea pagina.

ASUS a anun╚Ťat ast─âzi lansarea modelului U36, cel mai sub╚Ťire notebook din lume dotat cu un procesor Intel cu voltaj standard. ASUS a dezvoltat un sistem de r─âcire unic, reduc├ónd grosimea notebook-ului la numai 19mm, ├«n condi╚Ťiile utiliz─ârii unui procesor puternic din gama Intel Core i3 sau Core i5. Combina╚Ťia dintre ASUS Super Hybrid Engine ╚Öi grafica NVIDIA cu tehnologia Optimus ofer─â modelului U36 o autonomie crescut─â, de p├ón─â la 10 ore.

Sub╚Ťire, dar puternic
├Än timp ce majoritatea notebook-urilor prezente pe pia╚Ť─â folosesc procesoare de voltaj redus, datorit─â beneficiilor aduse de consumul mic ╚Öi emisia redus─â de c─âldur─â, ASUS U36 sparge tiparele ╚Öi ofer─â procesoare Intel Core i3 sau Core i5 pentru performan╚Ťe depline. Acest lucru este posibil gra╚Ťie sistemului de r─âcire cu dou─â heat pipe-uri, care preia c─âldura ├«n mod eficient f─âr─â a ad─âuga o greutate suplimentar─â. Rezultatul const─â ├«n posibilitatea de a reda con╚Ťinut multimedia complex, de a rula jocuri solicitante sau de a putea deschide simultan programe avansate. Al─âturi de aceste avantaje, utilizatorul va transporta un notebook cu o grosime de 19mm.

U┼čor ┼či elegant
Carcasa lui ASUS U36 este foarte sub┼úire, fiind fabricat─â dintr-un aliaj de magneziu ┼či aluminiu. Folosind o baterie cu patru celule, U36 ajunge s─â c├ónt─âreasc─â doar 1.44Kg, devenind alegerea ideal─â pentru utilizatorii care vor s─â-╚Öi reduc─â greutatea bagajelor ├«n c─âl─âtorii. Portabilul este protejat ├«mpotriva prafului ╚Öi a apei printr-un material pl─âcut la atingere care acoper─â carcasa la nivel nanometric. Astfel, U36 ├«╚Öi va p─âstra exteriorul estetic pe parcursul ├«ntregii zile.

Autonomie extins─â
Notebook-urile foarte sub┼úiri sunt cunoscute pentru autonomia ridicat─â conferit─â de procesoarele cu voltaj redus. ├Än ciuda procesorului actual care lucreaz─â la un voltaj standard, ASUS U36 este capabil s─â ofere o independen╚Ť─â energetic─â asem─ân─âtoare, gra╚Ťie tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine cu modul pentru economisirea bateriei. Cupl├ónd ├«n sistem ╚Öi tehnologia NVIDIA Optimus, autonomia poate fi extins─â p├ón─â la 10 ore pentru a acoperi ├«ntreaga zi de lucru.

One thought on “U36 sau cum au tinut dieta portabilele ASUS

  • December 2, 2010 at 11:13 pm
    Permalink

    PS: Nu vor fi dotate. SUNT dotate.

    Mai multe cat de curand ­čśë

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *