15 cd-uri audio cu muzica de Craciun

In caz ca nu stiati, suntem deja in luna decembrie.  Stiu, si pentru mine este o surpriza. 😀 Se apropie cu pasi repezi mult asteptatele Sarbatori de Iarna. Mult asteptatul Craciun. (Intre noi fie vorba, a trecut prea repede anul asta.)

Ca in fiecare an, este o perioada in care ne bucuram de o atmosfera destinsa si fara griji, de zambetul de pe fetele oamenilor, de energia pozitiva pe care o simtim in jurul nostru, de magia si sensibilitatea acestor scurte si trecatoare clipe. Zile in care trebuie sa uitam de grijile de zi cu zi, sa fim mai fericiti, sa privim cu speranta catre viitor. Cel putin, asa simt eu ca ar trebui sa fie. In aceste momente si mai ales in cel al impodobirii bradului, ce poate fi mai relaxant si mai frumos decat sa asculti o muzica adecvata, in spiritul sarbatorilor, care sa te inspire si sa te binedispuna. Bineinteles ca nu trebuie sa lipseasca din peisaj vinul fiert cu aroma de scortisoara sau cozonacul aburind. (La mine merge si o bere buna 😀 )

Personal, imi plac acordurile mai ritmate, mai pop, rock’n’roll sau chiar oldies. Mai vesele.  Tocmai de aceea, o sa va prezint si voua cateva cd-uri audio care imi vor gadila magic urechile in acele zile. Si, poate va ajuta si pe voi in caz ca nu aveati idee ce muzica sa ascultati de Craciun. In general, le puteti gasi pe Amazon, in format de cd audio sau chiar mp3.  In caz ca va doriti cd-urile audio, v-as recomanda sa va grabiti sa le comandati pentru ca livrarea lor poate sa dureze  si 3-4 saptamani. Si, in perioada asta s-ar putea sa dureze si mai mult. Sau, s-ar putea sa nu ajunga deloc, gratie Postei Romane.

Deci, propunerile mele…

1. Chris Isaak Christmas – 10.86 USD

2. Shakin’ Stevens – Merry Christmas Everyone – 6.99 Euro

3. Dean Martin – My Kind Of Christmas – 10.99 USD

4. Elvis Presley – Elvis Christmas – 8.99 USD

5. Elvis Presley Christmas Duets – 8.99 USD

6. Frank Sinatra – Christmas Collection – 8.99 USD

sinatra

7. Bob Dylan – Christmas in the Heart – 9.42 USD

8. Louis Armstrong – Christmas Collection – 10.15 USD

9. James Taylor at Christmas – 6.99 USD

10. Neil Diamond – The Christmas Album – 9.85 USD

11. Nat King Cole – Christmas Song – 11.97 USD

12. Jethro Tull – Christmas Album – 24.11 USD

13.LeAnn Rimes – What A Wonderful World – 6.80 USD

14. Pink Martini -Joy to the World – 13.91 USD

15. Tony Bennett – A Swingin’ Christmas – 10.44 USD

Cam atat momentan. Daca mai aveti propuneri, le primesc cu drag.

Urmeaza propunerile voastre.

16. Tks to Bogdan Bele: Billy Idol – Happy Holidays – din pacate, nu am mai gasit pe net de vanzare cd audio nou. Dar, va descurcati voi. 😀

7 thoughts on “15 cd-uri audio cu muzica de Craciun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *