Philips va aduce un monitor de gaming

Cei de la Philips au lansat in Romania un monitor LCD de 21.5 inchi si o rezolutie full HD dedicat in principal gamerilor. De ce gamerilor, v-ati intreba voi. Ma rog, este o afirmatie putin fortata, el fiind practic un monitor care ar putea fi de folos oricui.

Deci, de ce gamerilor? De ce maniacilor multimedia? Pentru ca,  Philips-ul 226C2, are incorporata o tehnologie exclusiva, numita SmartResponse, care ajusteaza timpul de raspuns in functie de nevoile aplicatiei, oferind timpi mici de raspuns (2ms) pentru jocuri si materiale video sau definitie mai buna a culorii pentru imagini statice. Capisci? Adica incearca sa ne ofere cea mai buna imagine pentru fiecare situatie de vizualizare in parte. Vrei un joc? Ia imagine pentru joc de aici. Vrei un film? Vine baiatuuu.. Te uiti la niste poze? Imediat iti dau setarile de care ai nevoie. Stati linistiti, totul se face automat.

Am remarcat si contrastul dinamic de 20.000.000:1! Amintim si de o alta functie, Smart Contrast, care asigura un nivel superior de vizualizare a culorilor intunecate, imaginile oferite fiind realiste, cu un contrast inalt si culori vibrante.

Monitorul se gaseste in magazine la un pret recomandat de 749 Lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *