HP Winter Summit in cateva imagini

So, dupa cum v-ati dat seama din relatarea anterioara, sunt undeva in Alpii elvetieni, intr-o statiune pe nume Flims, la un eveniment HP: Winter Consumer Lifestyle Summit. Chiar din titlul evenimentului va dati seama ca nu prea s-a pus accent in prezentari pe configuratii si carateristici tehnice. Dimpotriva. Organizatorii au vrut sa prezinte designul, stilul, sufletul produselor, utilitatea lor practica, au vrut sa experimentam buna dispozitie, sa ne distram.

Pe langa Pavilioanele Rossignol de care am amintit mai inainte, cei de la HP ne-au mai lasat sa le pipaim Touchsmart-urile 600 (pe care rulau niste aplicatii tactile super misto) sau ne-au pus sa jucam roluri de DJ pe seria de notebook-uri Envy Beats realizata in colaborare cu dr. Dre. Le voi trata pe fiecare in parte la momentul potrivit.

Foarte misto evenimentul, oameni din toata Europa, bloggeri, jurnalisti sau reprezentanti oficiali ai firmelor implicate. Maine, cei care schiaza se vor duce pe partie. Eu, prea aerodinamic pentru acest sport, ma voi bucura de aerul curat de aici. Imi este frica sa nu castig care cumva concursul de schi. Dar, dar.. tin sa va anunt ca echipa din care fac parte, s-a inscris in finala celui mai bun DJ. Beat. Tineti-mi pumnii sa castig. 😀 Winnerii primesc o super pereche de casti Beat pe care o voi pune la bataie aici pe blog. 😀

Cateva imagini, pe next page please. 😀 Partieeeeeee…

3 thoughts on “HP Winter Summit in cateva imagini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *