HP Envy Beats Edition – Multimedia in Rosu si Negru

Am impresia ca sunteti la curent cu faptul ca am fost plecat saptamana trecuta cu cei de la  HP prin Elvetia. Acolo am asistat la evenimentul de lansare al mai multor echipamente destinate pietii consumer. Printre acestea se numara si laptopul HP ENVY 14 Beats Edition, rodul colaborarii dintre HP si un cunoscut artist in lumea muzicala – Dr. Dre. Cei de la HP au ales sa colaboreze cu Dr. Dre pentru a obtine un sound deosebit al muzicii digitale rulate pe un echipament portabil.

HP ENVY14 Beats™ Edition este un portabil premium, o puternica unealta multimedia, combinand optim puterea si performanta cu un sistem audio de calitate, pentru a beneficia de o experienta audio completa. Am ascultat muzica pe el, ce-i drept cu ajutorul unor casti Beats pentru ca in sala era multa lume si galagie, si am fost multumit, chiar incantat, de calitatea sunetului. Mi-a placut si design-ul sau, in rosu si negru, o combinatie coloristica extrem de atragatoare vizual. Pentru ca efectul sa fie total, tastatura este iluminata cu aceeasi culoare rosie.

Portabilul poate avea configuratii diferite, customizabile pe site-ul HP (http://www.hp.com/united-states/campaigns/holiday-beats/envy14_beats.html), in functie de nevoile voastre de computing. Are un ecran LED de 14.5 inchi care afiseaza o rezolutie de 1366×768 pixeli, o placa grafica ATI Mobility Radeon™ HD(1) 5650 de 1GB si vine cu o pereche de casti HP Envy Beats. In pretul de achizitie avem la dispozitie si software pentru editare foto-video, Adobe Photoshop® Elements 8 si Adobe® Premiere Elements 8. DJ-ii prezenti acolo, DJ Complex daca nu ma insel, chiar ne-au aratat performantele sale mixand in timp real cu ajutorul lui.

Am facut si eu o configuratie pe site-ul HP. La pretul de 1449 USD primim urmatoarele:

SO: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit

Procesor: Intel(R) Core(TM) i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz

Memorie RAM: 6GB

HDD: 500 GB:

Placa Grafica: 1GB ATI Mobility Radeon(TM) HD 5650 Graphics [HDMI] – For Quad Core Processors

Baterie: 8 Cell Lithium Ion Battery (standard) – Up to 6.0 hours of battery life +++

Unitate Optica: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support (Slot Load).

Dovada plus restul configuratiei mai jos.

Cred ca este o configuratie care poate satisface orice pretentie.

Inca nu am aflat cand va fi disponibil in Romania dar promit sa ma interesez.

Si, va mai arat inca o poza cu mititelul in bratele aceleiasi tinere sexy. Cum ii mai place ei muzica! 😀

5 thoughts on “HP Envy Beats Edition – Multimedia in Rosu si Negru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *