Acer Iconia – unul dintre cele mai apreciate produse la CES

Acer Iconia Touchbook a fost nominalizat pentru Last Gadgets Standing, competitie anuala ce se desfasoara la CES si la care participa cele mai votate 10 gadget-uri ale anului.

Iconia este un notebook dual all-point multi-touch, cu doua ecrane duale de 14 inchi, un fel de laptop fara tastatura fizica sau o tableta cu doua ecrane. Iconia vine cu sistemul de operare Windows© 7 preinstalat. Pentru redactare, utilizatorii au la dispozitie o tastatura virtuala format QWERTY full-sized. Cu ajutorul programului “Gesture Editor” exista posibilitatea inregistrarii unor gesturi specifice pentru deschiderea instant a aplicatiilor sau site-urilor favorite. .

Etapa finala a competitiei Last Gadget Standing va avea loc in data de 8 ianuarie 2010, in cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas. Cele 10 produse au fost nominalizate de jurnalisti si de bloggeri. Acestia si-au rugat cititorii sa indice produsele considerate de ei ca fiind inovatoare, utile si fiabile.

0 thoughts on “Acer Iconia – unul dintre cele mai apreciate produse la CES

 • Pingback: Acer Iconia – unul dintre cele mai apreciate produse la CES - Ziarul toateBlogurile.ro

 • January 4, 2011 at 3:31 pm
  Permalink

  Ar fi interesant de urmarit ce aplicatii pot aparea pentru astfel de laptopuri/tablete. Are o forma foarte neobisnuita dar nu stiu daca as vrea un asemenea gadget. Cei care cauta un laptop nu se vor uita la el iar cei care cauta o tableta au alte optiuni. Cred ca am mai vazut un toshiba asemanator pe engadget dar nu a starnit foarte multa valva

  Reply
  • January 4, 2011 at 4:14 pm
   Permalink

   da, si mie mi se pare oarecum peste mana…
   vom vedea daca o astfel de forma va fi adoptata la scara larga

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *