HP anunta primul lor netbook cu AMD Fusion

HP Pavilion DM1 este primul netbook al renumitului gigant IT care incorporeaza recent lansata tehnologie AMD Fusion. Acesta are un “procesor” dual-core AMD APU tactat la 1.6 Ghz. Desi are un APU low-voltage este capabil sa redea fara probleme continut video HD in 1080p sau sa ne asigure suport pentru cele mai recente jocuri DirectX 11. Pentru a sprijini redarea video de inalta definitie sau pentru gaming, APU-ul la 1.6GHz dual-core AMD Fusion E-350 include o placa grafica ATI Radeon HD 6310.

Se mai lauda cu un display de 11.6 inchi care suporta o rezolutie de 1366×768 pixeli rezoluţie, 3GB memorie RAM standard
(suporta pana la 8 GB), HDD de 320 GB, 3 porturi USB 2.0, un VGA out, port Ethernet Gigabit precum si Wi-Fi N plus Bluetooth, totul pe spatele unui Windows 7.

Vine cu o baterie cu 6 celule care promite o autonomie de 9.5 ore. In SUA va avea suport si pentru reteaua 4G. Din 9 ianuarie va fi disponibil, tot in SUA, la un pret aproximativ de 450 USD.

Stau si ma intreb, oare echipamentele cu AMD Fusion se vor numi tot netbook-uri? Sau se va adopta alt nume pentru ele? Sau sunt de fapt ultraportabile? Hmm…

Via Engadget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *