Logitech se imprieteneste cu Apple

Un pic cam fortat titlul, corect. Dar este o stire destul de importanta pentru ca, din punctul meu de vedere, la un echipament premium marca Apple ai nevoie si de accesorii pe masura, tot premium, iar produsele Logitech cu siguranta beneficiaza de standarde de calitate ridicate.

Si acum, dupa alocutiunea de rigoare, sa trecem la obiectul stirii. Aflam ca “cea mai cea” camera web a celor de la Logitech, modelul  HD Pro Webcam C910, este acum compatibila cu sistemul Mac OsX. Aceasta functioneaza plug-and-play atat cu iChat, Photo Booth si FaceTime dar are si software dedicat marca Logitech pentru Mac.

Utilizatorii de Mac-uri pot filma la rezolutii full HD in 1080p, apoi urca in cativa pasi simpli imaginile video pe Facebook, YouTube si Twitter. De asemenea, pot realiza apeluri video in 720p atat prin intermediul Logitech Vid dar si a binecunoscutului Skype, versiunea pentru Mac. Remarc faptul ca aceasta camera poate surprinde fotografii la o rezolutie de 10 Megapixeli.

Are un pret recomandat de 100 Euro.

PS. Exista un dar. Pai cum, camera web neagra? Ma asteptam sa avem si o varianta alba sau cel putin argintie. Ca sa fie in armonie cu design-ul mac-ului.  Nu?

0 thoughts on “Logitech se imprieteneste cu Apple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *