Panasonic Smart TV: Viera Cast devine Viera Connect

Panasonic intra in era Smart TV-urilor cu Viera Connect, noul nume al serviciului conectat la internet. Acesta il inlocuieste pe batranelul si demodatul Viera Cast.

Din cate am inteles din conferinta online, la baza sunt aplicatiile – Apps care vor putea fi gasite/cumparate intr-un Viera Market. Vom beneficia de aplicatii pentru Facebook, Twitter, Youtube, video on demand (Netflix, Amazon Video rental sau CinemaNow), Skype, jocuri, informatii etc.

Foarte interesanta este si “telecomanda” cu care vom putea manevra tot acest continut smart. Aceasta este de fapt o tableta, numita cum altfel decat Viera Tablet. Cu ea putem sa facem orice avem nevoie in mediul Smart dar si vizualiza emisiunile preferate.

UPDATE: Am aflat si cateva detalii tehnice ale ei. Vor fi trei modele cu ecrane de  4, 7 si 10 inchi, pe Android, care vor oferi acces la jocuri, carti electronice, filme, ziare, reviste, servicii SNS  si chiar servicii comerciale (e-Commerce) prin Viera Market.

De asemenea, in Market va fi prezent si Jocul Asphalt 5 de la GameLoft care va putea fi jucat prin intermediul unui gamepad.

0 thoughts on “Panasonic Smart TV: Viera Cast devine Viera Connect

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *