Wet dreams with Sandy and GeForce 500M :))

Avertisment: +18. Acest articol poate fi citit numai cu acordul parintilor!

Suntem barbati si intotdeauna vom avea visuri desuete cu doua elemente feminine simultan, ca sa nu spun in acelasi timp. Chiar daca, teoretic si filozofic vorbind, avem deja o Sandy, parca ne-am dori alaturi de ea si o unitate de procesare vizuala pe masura, nu? Nvidia, dragii de ei, nu ne lasa la greu si ne prezinta noua serie de GPU-uri Geforce 500M, tocmai bune de imperecheat cu ultimele divine creaturi ale Intel.

Apetisantele GeForce 500M vor fi disponibile in cateva dintre cele mai performante notebook-uri ce vor fi lansate ├«n 2011. Capacitatile ei… hardware, if you catch mai drift ­čśë , sunt de ajuns pentru a ne stimula imaginatia in cele mai intense aplicatii HD, 3D, pe internet sau in jocuri dar fara sa ne lase… bateriile in momentele cele mai delicate, folosindu-se o cu succes pastila albastra de Optimus.

Putem avea orice model de GPU ne doreste sufletelul:

  • Pentru cei doritori de performanta si clipe intense: GeForce GT 540M, GeForce GT 550M si GeForce GT 555M, care va pot oferi ridica la ceruri de patru ori mai mult, in comparatie cu solutiile needucate, adica cele integrate; si, daca va doriti o ambianta romantica DirectX 11, performantele vor fi de numai 2x mai mari decat cele ale competitiei. Asa zic creatorii, eu inca nu am pus mana. ­čśÇ
  • Pentru cei trecuti de o anumita varsta, pentru care performantele sunt dulci aduceri aminte,┬á acestea fiind inlocuite de confortul uzualului, Nvidia le ofera placute mititele si dragute cu GeForce GT 520M si GeForce GT 525M, mai ardelence si mai molute, cu performante de numai 2x fata de cele integrate.

Si, cam ce putem noi sa facem cu un astfel de GPU:

  • Realitatea virtuala ne sta la dispozitie prin suportul pentru┬á NVIDIA 3D Vision pentru o experienta “imersiva”
  • Ambianta cu aplicatie Direct in X (11), pentru o experienta fara egal in jocurile… dragostei
  • PhysX, ca sa fie cat mai aproape de realitate
  • CUDA care ne ajuta si ea la nevoie

Acer, Alienware, ASUS, Clevo, Dell, Fujitsu, Lenovo, Medion, MSI, Packard Bell, Samsung, Sony, Toshiba si alti confrati au anuntat sisteme bazate pe unitatile GeForce 500M, fiind la dispozitie in lumea intreaga peste 200 de notebook-uri in care cele doua convietuiesc.

Eu, doar va doresc vise frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *