Sirocco este de fapt un EEE PC 1015PW

De ieri, toata lumea se asteapta ca cei de la Asus sa lanseze zilele astea o noua linie de netbook-uri sub titulatura Sirocco. In premiera mondiala, sursele mele imi confirma ca nu exista nicio serie de netbook-uri cu acest nume.  Totusi, va aparea un astfel de echipament, numele lui fiind EEE PC 1015PW. Dupa cum vedeti, carcasa prezinta un model asemanator dunelor (valurilor de nisip) desertului, extrem de atragator vizual. Presupun ca avem in fata ochilor urmasul atat de apreciatei serii Karim Rashid.

Netbook-urile acestei serii vor fi disponibile in culorile auriu, purpura si roz. Configuratiile vor consta intr-un ecran LED de 10.1 inchi WSVGA, procesor Atom N550, stocare pe hdd-uri de 250GB sau 320GB HDD ,  BlueTooth 3.0, webcam de 0.3 mpix precum si o autonomie de aproximativ 10 ore. Greutatea echipamentului va fi de aproape 1.25 Kg.

Alte imagini, pe urmatoarea pagina. Revin si cu preturi sau disponibilitatea in Romania.

Privind la fotografii, pot spune ca arata chiar mai bine decat echipamentele seriei Karim Rashid. Dupa cum se observa, netbook-urile au aceeasi culoare peste tot, atat pe capac dar si la interior. Pe interior, modelele Rashid, aveau plastic negru.

Pot spune ca design-ul este mult mai interesant acum.