HP: un design mai “cool” pentru Touchsmart-uri

Hewlett-Packard a prezentat astazi noul design pentru sistemele all-in-one din seria Touchsmart. Se pare ca cei de la HP isi iau rolul in serios pentru ca, dupa cum va spuneam acum doua zile, vor sa devina o companie mai “cool” decat Apple. Si, dupa cate vad eu, sistemele astea arata demential de bine.

Foarte interesanta la aceasta noua serie, pe langa aspectul mai “cool”, mai prietenos, este modalitatea prin care ecranul, corpul computerului pana la urma, poate fi asezat in functie de nevoile noastre de lucru, acesta culisand pe o curba asemanatoare cozii unui scorpion. Poate fi asezat ori foarte aproape de birou ori perpendicular pe acesta, ca un monitor obisnuit.

Modelele HP TouchSmart 610 si HP TouchSmart 9300 Elite Business PC au un ecran de 23-inchi multitactil cu o rezolutie 1080p HD.

Noile echipamente HP au o unitate optica DVD sau Blu-ray, Webcam cu pozitie ajustabila, Wi-Fi, Bluetooth, tehnologie audio Beats precum si slot SD.

Modelul 610 va fi livrat cu procesoare AMD sau Intel plus servicii de genul Hulu, Netflix, Rhapsody sau diverse alte aplicatii optimizate pentru controlul tactil. Gamerii vor avea la dispozitie un model care vine cu jocul de strategie RUSE de la Ubisoft.

Pentru zona enterprise, TouchSmart 9300 Elite vine cu Windows 7,  pana la 16GB memorie de RAM, posibilitatea stocarii pe un SSD de 160GB si procesoare Intel Sandy Bridge.

TouchSmart 610 va fi lansat in SUA miercuri. Preturile vor incepe de la 899.99 dolari. TouchSmart PC 9300 Elite Business va fi lansat in luna mai. Presupun ca vor ajunge si in Romania anul acesta.

Mai multe detalii puteti gasi aici.

Mai jos, aveti o mica prezentare video a noului concept sustinuta de seful echipei de design a HP, Randall Martin.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ETS-7U2jFwQ]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *