Samsung: noi compacte de buget

Samsung au anuntat lansarea a doua noi camere compacte, PL20 si ES80, cu optiuni si caracteristici avansate dar la un pret accesibil tuturor. Dupa cum se spune pe la noi, Ieftine si Bune! 😀

PL20 are un senzor de 14 megapixeli, un obiectiv wide angle de 27 de mm si un zoom optic 5x, plus posibilitatea inregistrarii video HD. ES80 incorporeaza optiuni usor de folosit precum touchscreen-ul LCD de 2.4 inchi sau sistemul intern de alimentare, care nu permite epuizarea bateriei intr-un moment important al fotografierii. ES80 are un senzor de 12 megapixeli si un zoom optic 5x.

Cele doua compacte sunt disponibile in patru culori vibrante – argintiu, rosu-aprins, roz si negru – pentru a fi pe placul oricarui utilizator. Ambele camere includ modul Smart Auto care selecteaza automat setarile potrivite in functie de scena fotografiata.

PL20 poate inregistra filme de calitate HD la 720p/24 cps. Are si tehnologie Samsung Smart Filter care ofera filtre artistice pentru moduri precum „fish-eye”, „miniature” si „schita” – ce permit adaugarea instantanee a efectelor speciale.

ES80 este mai specializata in obtinerea unor portrete deosebite. Pentru aceasta, are urmatoarele functii:

– Functia Face Detection care detecteaza si recunoaste automat pana la 10 fete diferite in acelasi timp;

– Functia Beauty Shot care ajusteaza luminozitatea si nuanta de culoare a fetei;

Functia de detectare Smile and Blink face ca aparatul sa realizeze automat inca o fotografie daca subiectul a fost prins cu ochii inchisi in prima captura;

– Optiunea Self Portrait focuseaza automat pe figura utilizatorului, emitand un sunet de ghidare care anunta momentul potrivit pentru declansare pentru un autoportret reusit.

Nu s-a specificat cand vor fi disponibile pe piata si nici pretul. Dar, vom afla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *