MWC 2011: LG prezinta Optimus

Cei de la LG prezinta tot astazi linia lor Optimus de la MWC 2011 Barcelona.  Aceasta este formata din smartphone- urile LG Optimus 3D,  LG Optimus 2X, LG Optimus Black si tableta LG Optimus Pad. Au ales sa dea comunicatul oficial inaintea celor de la Samsung. A dracului competitia asta… 😀

LG Optimus Pad

Tableta LG Optimus Pad are un ecran de 8.9-inchi in format 15:9 si o rezolutie de 1280×768 pixeli!!!. Sistemul de operare este Android-ul  Honeycomb, un SO optimizat pentru tablete. Se mai lauda cu un procesor dual-core Nvidia Tegra 2 la 1 GHz si o camera 3D care permite utilizatorilor sa surprinda fotografii si imagini video 3D care pot fi vizualizate ulterior pe un televizor compatibil sau care pot fi urcate pe Youtube 3D.

LG Optimus 3D

LG Optimus 3D include un procesor OMAP4 dual-core la 1GHz , un sistem grafic cu performante duble fata de ale competitiei care poate oferi experiente 3D complete (cel putin asa se lauda), camera cu doua obiective pentru surprinderea oricarui moment in 3D, un ecran de 4.3-inchi WVGA, HDMI si DLNA.

LG Optimus 2X

Aratat pentru prima oara la CES in Las Vegas, este primul smartphone din lume cu un procesor dual-core Nvidia Tegra 2 la 1 Ghz. Acesta poate oferi performate video deosebite  alaturi de un consum de energie redus, aceasta traducandu-se intr-o autonomie mai mare. LG Optimus 2X poate rula videoclipuri la rezolutii full HD care pot fi vizualizate, prin intermediul unui conector HDMI, si pe un ecran compatibil mai mare.

LG Optimus Black

LG Optimus Black  este unul dintre cele mai usoare si subitiri smartphone-uri cu Android, deja un succes in vanzari, inregistrand aproape doua milioane de pre-comenzi de cand a fost prezentat la CES. La MWC va fi prezentata editia speciala LG Optimus Black  realizata in colaborare cu Fundatia Keith Haring de care v-am povestit aici.

Via.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *