Panasonic Convention 2011 in imagini – Partea a 2-a

Revin cu cateva scurte  impresii de la evenimentul Panasonic desfasurat la Londra.

Spatiul expozitional era impartit pe categorii de produse: o zona in care erau prezentate noile game de televizoare LED si Neo-Plasma, alta dedicata exclusiv 3D-ului, alta facilitatilor Smart ale TV-urilor, inca una pentru bluray-uri si sisteme audio, urmand apoi zonele dedicate camerelor foto si video.

Foarte interesant mi s-a parut faptul ca, pe langa prezentarea produselor expuse, cei de la Panasonic  faceau si comparatii live cu echipamente asemanatoare ale concurentei. Pe sistemul cum se vede 3D-ul nostru, cum se vede LED-ul nostru, cat consuma plasma noastra versus echipamentul lor.

Cel mai tare mi-au placut spatiile dedicate functiilor Smart TV si cele de prezentare ale camerelor foto si video. In prima, erau prezentate si demonstrate functiile noi ale televizoarelor conectate, cea de apel video prin Skype fiind una dintre ele.

In cea de-a doua erau amenajate zone speciale pentru fotografiere si filmare, chiar si in 3D. Traineri Panasonic ne aratau cam cum ar trebui sa filmam si sa fotografiem pentru obtinerea unor efecte 3D cat mai spectaculoase, chiar si cu o camera foto/video consumer.

Alte cateva imagini, pe urmatoarea pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *