LED-urile Smart ale Samsung, din aprilie in Romania

Un anunt foarte misto pe care cei de la Samsung l-au facut astazi. Din luna aprilie, Smart TV-urile LED Samsung vor fi disponibile si in Romania. Noile televizoare ultrasubtiri LED D8000, LED D7000 si LED D6500 promit o calitate superioara a imaginii in formate 2D si 3D la calitate full HD dar si optiuni variate pentru divertisment prin intermediul internetului, al functiilor conectate in special.

Toate cele trei serii cuprind functiile:

Search All, functie ce permite cautarea continutului dorit pe televizor dar si pe alte dispozitive media de stocare cu certificare DLNA din aceeasi retea;

Your Video, functie care ne recomanda la ce sa ne uitam  in functie de istoricul vizualizarilor noastre;

Browser de Internet – nu cred ca mai trebuie explicat 😀 ;

Samsung Apps – primul magazin de aplicatii gratuite sau contra cost prin intermediul carora putem accesa continut de divertisment, informatii, jocuri sau retelele sociale.

Televizoarele seriei de top D8000 au telecomanda Samsung TwinView Touch Control, prima lor telecomanda tactila. Aceasta are un ecran de 3 inchi care functioneaza si ca un display suplimentar ce poate reda continut independent. De asemenea, nu le lipseste conectivitatea Wi-Fi sau Samsung Smart Hub prin care putem afisa continutul in mai multe moduri. Acestea se pot conecta la alte dispozitive folosind Samsung Wireless Link, DLNA sau tehnologia proprie Samsung One Foot Connection. Au o rata de refrezh de 240Hz, timp de raspuns de 2 milisecunde (MPRT) si iluminare din spate de tip scanning. De altfel, cei de la Samsung ne promit si o experienta 3D superioara prin intermediul functiei Auto 3D Format Setup, integrata in premiera mondiala.

Inca nu se cunosc preturile la care vor fi comercializate in Romania dar, cu siguranta, voi reveni asupra subiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *