Gafa Intel pune inca o eticheta pe laptopurile Asus

Cei de la Asus ne anunta ca vor incepe sa livreze notebook-uri pe baza tehnologiei revizuite Sandy Bridge a celor de la Intel, de data asta functionala. Pentru a fi siguri ca vom cumpara versiunea functionala de Sandy Bridge, adica cea revizuita, au adaugat etichete “New Revision – Certified Design” atat pe cutie cat si in zona de reazem a palmelor, ca in fotografiile de mai sus. Era o masura logica pana la urma, una care ar trebui sa asigure clientii ca achizitioneaza un echipament complet functional.

Imi inchipui ca au fost costuri colosale pentru retragerea de pe piata a echipamentelor si “revizuirea” lor. Din cate stiu, Intel suporta toate aceste costuri. Acum, trebuie sa plateasca si pentru etichetele suplimentare. 😀 Dar, este interesant de urmarit daca va urma o perioada de reticenta a consumatorilor vis-a-vis de produsele bazate pe noua tehnologie Intel. Intuiesc campanii de marketing prin care producatorii vor incerca sa convinga ca acum au produse fara probleme. Pe de alta parte, chiar si acest articol poate face parte din campanie.

Dintre modelele de laptopuri revizuite amintim de G73SW, N53SV, N53SN,  N43SL, N43SN si N73SV. De asemenea, cei care au cumparat deja unul dintre modelele afectate sunt indrumati sa il returneze la importator pentru ca, in maxim doua luni, sa primeasca inapoi un model revizuit. Mai multe detalii puteti afla aici.

Aceeasi “politica” se aplica si la placile de baza Asus. Mai multe informatii, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *