Mediaplayer portabil cu ecran de 5 inchi de la Samsung

Acelora care apreciaza mediaplayerele portabile, vreau sa le supun atentiei modelul Galaxy S WiFi 5 pe care l-am butonat un pic la Budapesta. Acesta are un ecran de 5 inchi cu o rezolutie de 800×480 pixeli, procesor la 1 Ghz, camera de 5 MPix cu AF si Flash LED, camera frontala, Bluetooth 3.0, WiFi 802.11 b/g/n, GPS, accelerometru, busola si memorie interna de 8 sau 16 GB, expandabila prin card micro SD. Ofera toate functiile pe care le are orice smartphone cu Android, in afara celei de telefonie.

Accesul la internet este asigurat prin conexiunea Wi-Fi. Poate rula materiale video la rezolutii 720p si are speakere stereo incorporate. Chiar daca nu se pot efectua cu el convorbiri telefonice, are preincarcate solutii pentru videochat: Skype si Qik plus.

O mica galerie foto si un material video, pe urmatoarea pagina.

In fotografiile de mai jos puteti aprecia diferenta de gabarit dintre WiFi-ul 5 si Galaxy S-ul meu. Dimensiunile sale sunt destul de “generoase”: 78.2×141.3×11.9 mm.

 

Mai jos, dupa cum am promis, materialul video. Ecranul de 5 inchi este destul de mare pentru vizualizarea in conditii bunicele a materialelor video sau paginilor de web. Totusi, nu cred ca l-as putea numi o tableta.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=F9wolajHsZI]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *