Asus la CeBIT: K’oloratele

La CeBIT am vazut si noua serie de laptopuri K a celor de la Asus. M-a atras in primul rand paleta lor coloristica, expresiva si in nuante pe gustul oricui. Aluminiul acopera aproape in totalitate suprafata exterioara, fiind un material premium care le confera stil si eleganta.

Dar, pe langa designul creat ca sa-ti atraga privirile, nici la capitolul configuratie nu sunt deloc mai prejos. Modelele seriei K53 au un ecran LED de 15.6 inchi cu o rezolutie de 1366×768 pixeli, procesoare Intel din generatia a doua i7, i5 sau i3, pana la 8 GB memorie de RAM, sistem grafic Optimus cu Nvidia GeForce 520M/540M cu pana la 2 GB VRAM, stocare pe HDD-uri de pana la 750 GB la 5400 rpm sau la 7200 rpm dar si unitati optice dvd-rw sau, optional, bluray player. Amintesc si de tehnologia IceCool care se bazeaza pe amplasarea componentelor interne generatoare de caldura (precum procesorul si nucleul grafic) departe de zona de interactiune cu utilizatorul. Adica temperatura palm rest-ului nu va atinge cote care sa ne deranjeze la utilizare, nu se va incinge.

Cred ca un astfel de echipament, la o asa configuratie, poate fi utilizat atat intr-un mediu casnic dar si in cele profesionale, aducand putina culoare in birourile mai degajate, mai moderne, mai relaxate ale anumitor firme.

Nu am aflat inca cand vor fi disponibile in Romania si la ce pret. Promit sa ma interesez.

Alte cateva imagini, pe urmatoarea pagina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *