Cu mainile pe: Dell Venue Pro

Tot la Hanovra, mi-a facut cu ochiul si un smartphone cu Windows Phone 7  made by Dell. Yeap… Modelul Venue Pro are un ecran AMOLED de 4.1 inchi care afiseaza o rezolutie de 800×480 pixeli, un procesor la 1 Ghz, o camera de 5 megapixeli care filmeaza HD si stocare pe 8 sau 16 GB. Un telefon elegant la care inginerii de la Dell nu au facut economie la materiale, chiar au utilizat metal “la greu”. Valorile dimensiunilor si greutatii sunt cu mult peste media clasei din care face parte: 15 mm grosime si 180 de grame, astfel ca nu este cel mai subtirel din breasla. Dar, acestea se datoreaza cu siguranta faptului ca are incorporata si o tastatura qwerty completa, accesibila prin culisare. Ecran tactil si tastatura fizica qwerty… I like it!

In traducere libera: Mi-a placut! Este clar ca nu se va simti confortabil intr-un buzunar stramt de blugi dar este robust, bine construit, elegant, cu finisaje premium si se comporta foarte bine. Din pacate, nu avea conexiune la internet, asa ca nu i-am putut testa prea multe aplicatii. Am facut  un mic filmulet. Mai jos.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=IDiam5Iv7Tg]

One thought on “Cu mainile pe: Dell Venue Pro

  • March 5, 2011 at 9:46 am
    Permalink

    Am scris si de el la momentul in care a fost lansat si deja ma intrebau la comentarii cand va fi lansat si in Romania. La ce viteza au cei de la Dell Romania raspunsul s-ar putea sa fie – niciodata. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *