2011: Anul Smart pentru Philips

Si cei de la Philips considera ca Smart TV-ul reprezinta viitorul pentru livingurile noastre. Bineinteles ca un Smart TV este 3D, cei de la Philips anuntand conceptul Easy 3D (de care inca nu m-am prins ce inseamna) dar si faptul ca televizoarele lor vor avea conversie din 2D in 3D.

Seriile 6000/7000/8000/9000 sunt echipate cu platforma Smart care cuprinde:

Simply Share: prin intermediul careia putem partaja fisierele multimedia cu orice echipament audio/video conectat din casa;

Control: Controlul televizorului atat prin intermediul telecomenzii sau al unei tastaturi wireless, cat si printr-o aplicatie pentru smartphone si tablete (android sau iOS) care va fi disponibila din luna aprilie;

NetTV: browser de internet plus aplicatii, in momentul acesta fiind aproximativ 400 de aplicatii in Galerie; Vor fi aplicatii specifice pentru fiecare tara, Romania avand si ea parte de cateva.

Program: Posibilitatea de rasfoire a ghidului de programe plus inregistrarea lor pe surse de stocare externe conectate prin USB.

De asemenea, televizoarele Smart ale Philips vor avea suport Multiview, adica vom putea viziona un program TV si simultan comunica cu prietenii pe Twitter. Revin cu detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *