Prin Barcelona…

Sunt la Barcelona cu treburi oarecum “oficiale”. Particip la evenimentul Media Winter Event 2011 in cadrul caruia cei de la Philips isi prezinta linia de produse pe anul acesta. Astazi s-ar putea sa vad niste chestii foarte interesante pe care, normal, o sa vi le impartasesc si voua.

Dar, ieri am fost mai liberi si ne-am facut de cap prin oras. Dupa cum observa si amicul Radescu, Barcelona a fost un oras arhiplin. Pe de o parte era asaltata de englezii veniti la meci (Barcelona – Arsenal), pe de alta parte localnicii se pregateau pentru carnavalul ce se va desfasura azi. Toata lumea era pe Rambla iar majoritatea magazinelor erau inchise, spre disperarea fetelor care sperau la un mic shopping. Asa ca, s-ar putea ca ziua de astazi, dupa ce se termina evenimentul Philips, sa fie una foarte, foarte grea. 😀 Vom vedea, pentru ca dupa o zi intreaga de conferinte si prezentari, nu prea iti mai arde de plimbat prin oras. Ca deh, am si eu o varsta. 🙂

Intre timp, va arat cate fotografii realizate in Barcelona cu o camera micro 4/3, GF2-ul celor de la Panasonic. Next page.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *