Galaxy Pro – Scriem, comunicam, ne distram


Samsung prezinta smartphone-ul GALAXY Pro prevazut cu dual-input, adica si cu ecran tactil si cu tastatura fizica qwerty. Tastatura fizica qwerty este un “must-have” pentru utilizatorii care comunica foarte mult in scris, pentru cei care primesc si trimit multe mailuri dar si pentru pasionatii de social media. Ce sa mai, Galaxy Pro este un smartphone prin intermediul caruia putem imbina placutul cu utilul, comunicand eficient cu partenerii de afaceri sau distrandu-ne non-stop alaturi de prietenii nostri.

Acesta vine cu programul de editare a documentelor Office “Think Free” care permite vizualizarea si editarea de documente MS Word, Excel si PowerPoint. De asemenea, Galaxy Pro dispune de Social Hub Premium, o aplicatie care reuneste toate conturile de e-mail, retele sociale si mesagerie instanta intr-un singur loc, oferind acces direct la toate mediile de comunicare.  Prin intermediul lui vom putea verifica feed-urile de Twitter si notificarile de pe Facebook sau vom raspunde la e-mail-uri sau trimite SMS-uri.

Dintre specificatiile tehnice amintim de Android-ul 2.2 Froyo, de ecranul de 2.8 inchi cu o rezolutie de 320×240 pixeli, de procesorul la 800 Mhz si camera de 3 MPix cu AF sau de conexiunile Bluetooth v 2.1, USB 2.0 si Wi-Fi 802.11 (b/g/n).

Prin aprilie sau mai s-ar putea sa-l putem butona si prin Romania. Inca nu s-a aflat un pret.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *